Buse4161 Dkyckbraaa-1 benim de ilk gebeliğim ama kimyasal oldu 1 kere onda da çok heyecan ve stres yapmıştım o yüzden şimdi hamile olduğumun farkındayım ama normal bir şeymiş gibi davranmaya çalışıyorum düşmesin diyee
cakirbebek Dkyckbraaa-1 benim bir kızım var 2 yaşında bende çocukla birlikte nasıl geciricem hamilelik onu düşünüyorum şu an ama çok güzel birşey 🥰
Sevgiiss Masal1234_ canım daha büyüyen geç Çatlayan yumurta varsa geç döllenme olabilir 2 gün sonra testini tekrarla
Kdnzysnr Dkyckbraaa-1 Dkyckbraaa-1 @cakirbebek ay evet galiba hepimizin ilk gebeliği ben de çok heyecanlıyım 🫠
cakirbebek Kdnzysnr benim ilk değil 2 yaşında bir kızım var 2. Düşük oldu bu 3. İnşallah sağlıkli olurlar kolaylıkla atlatırız bu arada ilaç vs her hangi bir konuda yardımcı olurum sormak isterseniz eczane teknisyeniyim🥰
ilkeli Sevgiiss benim de son adet tarihim 7 Mart. 20-21i yumurtladım bat 5 Nisan dün ikinci çizgi silik çıktı. Bugün testim yoktu Ovulasyon lh testinden yaptım o da koyu çıktı. Hadi inş 🙏🏼🙏🏼
Tutar13 ilkeli canım ovulasyonu atabilirmisin acaba benimde övulasyonla takip ediyorumda karsılastırcam bat 7 bende 24 de catlama gördüm
Tutar13 ilkeli canım ovulasyon resmi varsa atabilirmisin kendiminkiyke karsılastırcam koyulugu gebelik için
ilkeli Sevgiiss Predictor early yaptım. İnovitanın da lh testini. Ama pazartesiyi beklicem kan testi için daha önce kimyasal olduğu için çok ümitlenmek istemiyorum
Tutar13 Glsn1 masallh bu ay nisanda bat olanların yuzde 80 i gebelik haberi veriyor darısı bizlere insallah ♥️
Glsn1 lnbahar dün erken gebelik testi yaptım bugün normal kaset test ikisinde de çıktı atayım foto ama nerden atılıyor bilmiyorum