Sevvalkizilkayaa Hanımlar bebeğim 1 yasında sezeryan doğum yaptım ama şuan tekrar gebe kalmak istiyorum dikişlerim zarar görürmü
deletedmom43191 Sevvalkizilkayaa sıkıntı görmez zaten doğum arasında 1 sene öneriliyor sağlıklısı o yani bunu ebe demişti bana
Bebegim3444 Sevvalkizilkayaa ikizlerimin bir yaş doğum gününü kutlarken öğrendim hamile olduğumu. Doktora ilk sorduğum soru buydu bi zararı olur mu. Ben normal doğum istiyorum o zaman zararlıymış iç dikişler patlarmış olmaz dedi ama sezeryan sa herhangi bir sorun yokmuş.
Daisyy000 Sevvalkizilkayaa Arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı. Bazı doktorlar alalım demiş dikişlerin patlar demiş aldırmadı,hiçbir sorun yaşamadan doğurdu
Momellaa Sevvalkizilkayaa ben bebeğim 13 aylıkken hamile kaldım cumartesi doğumum var hiç bir yerimde zarar görmedi
Sevvalkizilkayaa Momellaa karnın büyüdükçe dikişlerin açılır diye korkutuyorlar büyüklerimiz :) sormak istedim
nazlican11_ Benim kızım iki yaşında şuan 7 aylık hamileyim kızımı sezeryanla doğurdum ama bu çocuğumu normal doğum planlıyoruz ve hiç bir sıkıntı olmadı
Balbebek012 Sevvalkizilkayaa ankete oy vermedim yerinde olsam doktora danışır öyle bebek planlardım ben normal doğum yaptım yine de doktoruma konuşup bebeğim bir yaşındayken hamile kaldım
mervemurat16 Sevvalkizilkayaa sezaryen sonrası 1 yıl içinde hamile kalmayı önermiyor doktor sizin 1 yılı geçti ise kalabilirsiniz organlar 1 yıl içinde kendine geliyoemuş zaten
tombikdoner22 Sevvalkizilkayaa benim arkadaşım bebeği 10 aylıkken hamile kaldı ve sezaryen doğumdu. 2.doğumu ilkinden daha kolay geçmiş hatta. Daha çabuk iyileştiğini daha kolay ayağa kalktığını söylüyor. Bence yapmak istiyorsanız yapın gitsin bacım yakın olmaları daha iyi🥰
mrp2023 Sevvalkizilkayaa bence güvendiğiniz bi kadın doğum hekimine önce muayene olun sorun o bi sıkıntı olmaz derse denersiniz