pinar55 Doktoruö bana iki hafta somra gel dedi ben üç hafta sonra gitsem mi diye düşünüyorum ama kararsızda kaldım. 32 den sonra doktorunuz ne zaman çağırdı siz ne zaman gittiniz
Senanur07 pinar55 ben 35. Haftaya kadar ayda bir gittim dr öyle çağırdı. Bu haftadan sonra 1 günde bir çağırıyor
Emine-tuncfu pinar55 2 hafta sonra gel dedi banada 31 haftada ben 35 haftaya randevu aldım gitmisken anestezi de hallederim diye
hilal_dere12 Senanur07 merhaba bende muhabbet hocaya gidiyorum 34 haftadayım bugun 35 de gel dedi nst yada çatı muayenesini ne zaman yapıyor bilginiz varmı
Senanur07 hilal_dere12 bende nst veya çatı muayenesi yapmadı 36. Haftada yapar mı bilmiyorum. Ama yengem muhabbet hocada doğum yaptı doğuracağı güne kadar çatı muayenesi yapmamıştı
zyldz90 pinar55 doktorunuz 2 hafta dediyse siz neden 3 hafta sonra gitmek istiyorsunuz ki? gebelik haftası ilerledikçe kontroller sıklaşıyor, 32 den 34 e kadar 2 haftada bir gittim şimdi her her hafta gidiyorum
Pinar-inaloglu pinar55 Benimde 10 günde 1 e düşmüştü. Şimdi 36. Hafta bitti artık haftada bire düştük
ipos Özel haftada bir dedi, bakışlarımdan anlamış olsa gerek tamam bu sefer 2 haftada bir gel sonra haftada bire düşeriz demişti 😀 şu an haftada bir gidiyorum 37+4üm cuma kontrolül var
Dilankrca pinar55 32 haftalıkken kontrolum vardı gittim şuan 36+4 üm yarın gidicem bi problem olmadığından ben gitmedim size kalmış