CerenDF Haticez kardeşim eczacı ondan biliyorum ben de bende cildim için krem formunu kullanacaktım kremi bile yasaktı o yüzden araştırmıştık baya
Pinar58eslem Benimki yüksek dozdaydi bayadir da kullanıyordum gebeliğin ilk ayı kullanmış oldum yani bişey olur mu
Lagertha46 Haticez hic stres yapma stres retinolden daha zararli bebege 2 haftalikken surmustum 2 kere hemde
Pinar58eslem momkrm19 merhaba ben gebeliğin ilk ayı bilmeden 4+3 e kadar kullanmış oldum bişey olmusmudur acaba çok tedirginim
Bbgg Lagertha46 merhaba ne kadar süre ne kullandınız acaba? Ben de yanlışlıkla dün retinyl palmitate içeren bir makyaj bazı kullandım 2 saat sonra sildim hemen ama çok korktum , 12. Haftadayız inşallah bir şey olmaz diye dua ediyorum
Sedaaamx Haticez Doktor size ne söyledi ben de 3 haftalık hamileyim ve ben 10 15 kez retinolu yüzümde kullandm çok korkuyorum birşey olacak diye
Sedaaamx Ne olur biri bana yardımcı olsun bende 3 haftalık gebeyim bilmeden 10 15 kez retinol kullandm çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye bu durumda olup doktora soran oldu mu hiç