Yykoko Kızlar hamile olduğumu öğrendim sigarayı bıraktım fakat bazen bir iki çekesim geliyor duramıyorum. Sizler ne yaptınız kullanan arkadaşlar nasıl bıraktınız yorumlara yazarsanız çok sevinirim hepimiz içinde tavsiye olur
Minnakpopus Yykoko öğrendiğim an paketimi çöpe attım ve elimi dahi sürmedim. Yok önce 5 içeyim sonra 3 e düşürürüm sonra bırakırım deseydim yada bir iki fırt çeker atarım deseydim asla bırakamazdım ki böyle bırakılmazda o yüzden sende bırakmışsın elini dahi sürme lütfen
Su123 Yykoko ya bence kafada bitiyor ben çok yeni öğrenmiştim kese bile oluşmamıştı ağzıma sürmedim sonra bulantıdan felan hiç canım istemedi hamileyken ve bebeği sütten kesene kadar içmiyorum sonra canım çekiyor başlıyorum oda kötü😂
Emooss06 Yykoko bende öğrendikten sonra azaltarak bıraktım 21 haftalık oldum bazen benimde canım istiyor kokusu kötü geliyor ama tutmayi kahvenin yaninda falan icmeyi özledim sanirim bebişim için yapmıyorum yapmam da
Mrvsmt2502 Yykoko bebeğinizi düşünüp hiç içmeyin lütfen 😔 geçen gün bir anne sigara yüzünden bebeğe giden damarlarda tıkanıklık olduğunu bebeğinin beslenemediğini yazmıştı. Kendi keyfinizi canının çekmesini düşünmeden önce bebeğin saülığını düşünün 🫶