akkaya_1234 Lohusayim ve aşırı terliyorum cok kötü kokuyo normalde böyle kokmuyor dy daha banyo dayken bile kokuyor bir çözümü olan var mı bebege zarar vermeyen bi çözüm
newmommmyy2 akkaya_1234 canım bir arkadaşım hindistan cevizi yağı birazda karbonatı karıştırıp sürdüm işe yaradı demişti o koku ve terleme için sende istersen bir dene en azından doğal bir çözüm
derya14 akkaya_1234 Aklıma kendi zamanlarım geldi aynı sizin gibi aşırı terliyordum yastıklar ıslanıyordu. Aşırı su içiyordum ve sonrası çok güzel oldu tabi o terle beraber tüm ödemim kilom gitti 🌸
Smile0 Lohusalık terle atılır derler. Bende parmak ucuma varana kadar terliyordum. Günde 2 defa banyo yapıyordum. Bir süre sonra geçiyor.
Smile0 akkaya_1234 Banyoyu geçmesi için değilde rahatsız olduğumdan rahatlamak için yapıyordum. Hormonlar tekrar değişmeye başladıkça terleme durumuda bir süre sonra kendiliğinden geçiyor sanırım.
akkaya_1234 derya14 inşallah benim de tüm kilolar gider ama bu ter kokusu nasıl giderilir ben çok rahatsız oluyorum
Berivanlina21 akkaya_1234 hafifledi kız ama ilk zamanlar berbattı duştan çıkıyordum kendimden rahatsız oluyordum düşün
Yaseminkayaa Benimde çok lohusa zamanımda terlemem olur günde 2 defa banyoya girerim litre litre su içerim 40 a kadar sonra geçer ama bilemedim
Sazenin Gündeyiz hala terliyorum ama ilk zamanlar kadar değil, doğal deodorant kullanıyorum ama yarım saat etki etmiyor sanki. Ter ilk zamanlara göre daha az ama hala var. Seni çok iyi anlıyorum canım ama yapacak çok da bi şey yok gibi 🤕 yaza denk gelse halimiz ne olurdu bilmiyorum 😶🌫️ tişört ve pike ile yatıyorum ama hala sıcak
akkaya_1234 Sazenin kötü kokmasa ter o kadar sorun değil ama koku beni rahatsız ediyor bi an önce geçsin diye dua ediyorum
Sazenin akkaya_1234 benim göğüs altım çok terliyor ona da Hindistan cevizi yağı sürüyorum orası çok kokuyor bana da karbonat da sürersen daha uzun süre kokmaz