Biryerde bebek mevlütü yapıp herkesi oraya çağırmayı planlıyordum.Amcamın eşleri gelmek ister diye bayramda gideyim dedim bebeği görürler gelmezler gerek kalmaz dedim boşuna yolu çektim.Yan şehirdeler mevlütten sonra eve gelinir ama benim kimseye hizmet edecek fırsatım olmuyor bebekten bir hafta öncesine kadar gündüzleri kucağımda uyuyordu şimdi ana kucağında ama ayağımla sallıyorum ancak akşam üstü yemek ve süpürge eşim bakarken çocuğum yatıncada çamaşırı hallediyorum.Yinede geleceklermiş hem mevlüte hem normal görmeye ayrı ayrı.Ev işi yapamıyorum dedim anneme bile yardım edemiyorum dedim bebeğim 2.5 aylık anlamadılar.Evim büyük 4+2 200 metrekare civarı oturma odamda iki büyük cam salonumda Pimapenli geniş kapalı cam ve iki büyük cam,yukardaki bir odadada bir duvar komple cam şöyle söyleyeyim silinecek dış kapı dahil 13 kapı oluyor.Dedim ne yapayım temizlikçi tutarım ama bu ev ne kadara temizlenir hiç bilmiyorum…Fiyat bilgisi olan var mı? Gerçekten uykum kaçtı bugün ne yapsam bilemiyorum…