Donaldvetomris Nckl sonunda nisan anneleri olarak beklenen ay geldi 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı hepimizin kolay doğumu olsun inşallah 💜
Ecemesen Nergizos malesef keske belli olsa devlet takipli oldum için normal doğum olcak bende çok korkuyorum normalden sezaryan istedim isteğe bağlı sezaryen yapmıyorlarmış 😌
annesio epltkp yok yaw, kasılmalarım oluyo ama onlar ben bebeği hissetmeye başladığımdan beri oluyo onu saymıyorum. Diğer türlü hafif sanki belim ara ara ağrıyor gibi ama psikolojik midir nedir bilmem beklemedeyiz 😁 Perşembe kontrol günümüz yine
epltkp annesio bendeki belirtiler de öyle psikolojik mi yoksa gerçekten var mı bilmiyorum hevesleniyordum kızlar erken geliyor diye ama bakalım beklemedeyiz 😄
Hellobeybii 1683618 benim 36+2 de yapacakmış, neyse gittiğimde bi soracağm erken değil mi diye🫠 doğumu tetikliyor vs diyenler vardı ondan korktum biraz.
Eyluleyluleylul 1683618 aaaaa resmen bire bir aynı ne güzeeel unutmayalım birbirimizi takip ediliyorsa edeceğim☺️🌸
Nckl Ozge16_ benim de perşembe günü randevum var nasipse kesin bir tarih verir inşallah. Tüp bebek olduğundan zorunlu sezaryen olacağı kesin. Her birimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💚
MelekkYeliz 36+1 korku,heyecan, mutluluk bütün duygular karmakarışık allahım kolaylıkla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok korkuyorum ama bir an önce de olsun istiyorum 🥰
Aysgullllll 39 oldum ama ne bebek daha döndü ne de sancım var paronayak oldum acaba sancım var mı yok mu doğmayacak mı falan diye 🤔🥹
Ay222 Bende 37+1, gecen hafta hastaneye gittigimde doktor bebek kanala girmis yuzunu donmus artik dedi yarin cati muayenem var ama ne sanci ne baskı hic hissetmiyorum karnimda dimdik duruyor demekki 40ı gorucem:(
Meryeli Sumeyye1212 benimde aynı :) karnım henüz inmedi. Hurma, yürüyüş, squat vs başladınız mı ? Ben hiç başlamadım. Perş kontrol var bakalım kilosu durumu nasıl ama doktor 14 nisan normal doğum için son tarih demişti kafa büyüklüğünden sanırım. Erkekler geç gelir diyolar ama bakalım görcez. İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum sancı nasıl başlıyor vs.
Sumeyye1212 Meryeli benim önceki gebeliklerimde de karnım çok yukarı çıkmadı aşağıda olur hep bunda da öyle . Squata başladım doktorum Hergün merdiven in çık pilates topunda zıpla ve squat yap demişti ama hepsine vakit ayıramıyorum 😢 benim bebeğimde kafa çevresi olarak önde ama bakalım nasıl olacak
susemesvan Meryeli Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bir nefeste .🌹 35+4 olduk bizde nisan sonu mayıs başı görünüyor normal şartlara göre ama bebeğimin kafası 37 38 hafta ile uyumlu ultrasonda farklılık gösterebiliyor . Aynı günde 2 ultrasonda ama doktorum ile normal doğum üzerinden gidiyoruz yurt dışında yaşıyorum çünkü . Böyle bir durumda acaba erken doğumu destekler mi başlatır mı bilmiyorum erkek bebek ve ilk hamilelik siz kaç haftalıksınız acaba ?
babysglm Nckl 39+2 bitiyor ama artık mide ağrısından bende bittim 😂 hepimize kolaylıklar diliyorum 💖💖
zeyum7 Biz 36+4 üz şu anda. İlk doğumum olacak inşallah, bir an önce doğsun istiyorum. 🤩 şu anda normal doğum olarak ilerliyoruz fakat kafa çapına bağlı sezeryana da dönebilir. Perşembe belli olacak. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
babysglm Healthywealthyrespected yaaa benimde %90 perşembe sabahtan sezeryan olacak yarın sabah kontrolüm var bizim beyefendi doğum kanalına girmedi maalesef ben normal doğum çok istiyorum halbuki ama hem plesanta yaşlanması olduğu için sıkı takiple bekledik ama daha tutacağını sanmıyorum geçen hafta perşembe cuma doğmuş olur demişti banada