Beyzan MasaaL nişan diye tabir edilen şey rahim ağzını tıkayan doku önce o düşüyor sonra rahim ağzı yavaşça açılıyor bu da zaman alıyor bazen 3 saat bazen 17 saat. Ama suyun gelmesi demek bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı o kese patladığı zaman bebek artık korumasız oluyor enfeksiyon riski oluşuyor bu nedenle doktorlar düzensiz Aralıkla gelen Sancıları evde takip edebilirsiniz ama su gelmesi durumunda direk hastaneye gelin diyorlar
MasaaL Beyzan Peki ben birsey söylemek istiyorum , 34+5’im. Bu ara devamlı olarak iççamaşırım ıslanıyor. Suyum mu acaba diye endişe duyuyorum Hamilelikte böyle olması normal midir? 😔
Beyzan MasaaL evet canım normal ben de aynı göndeyim seninle ve emin ol defalarca aynı yanılgıya düştüm 😁ama su gelmeye başlayınca durmazmış sızıntı gibi de olsa devamı gelirmiş
tazecikanneee MasaaL nişan su gelmesi ve sancı Doğum habercisidir suyunuz gelirse evde sancınızı vs beklemeyin bebeğin suyu bitebilir ya da enfeksiyona neden olur ama duyunuz gelmediyse Nisan ve sancınız geldiğinde bekleyebilirsiniz 🙏🏻
Popmum Suyunuz gelir gelmez gidin bence çok tanıdığım var sancı çekmeden doğuma giren. Bazıları yapı gereği olsa gerek sancı duymuyorlarmış.
Despinaa byznr34 insllh cnm sizede nasip etsin Rabbim sağ salim kucağına almayı bekledim cnm nisanım 2 de geldi biz akşam 9 da gittik 4 tede dogurdum