Bademim Sadiye123 ona benziyor ama kuvvetlisi benim rahat olmamın sebebi ağrı eşiğimin çok yüksek oluşu
Tugcetekin Bademim evet ağrı eşiği herkeste farklı oluyor kesinlikle ben 5 cm açılmaya kadr kabizim ondan ağrıyor sandım meğer sancı çekmişim zaten 4 cmde epidural iğnesi vuruluyor baskıdan başka bisey hissetmedim zaten hissetmeye fırsatım olmadi
Bademim [bilinmeyen] bizim hastane çok yakındı en fazla on dk diyeyim doktorum ısrarla söylemişti ikinci doğumlar ilkine göre çok kolay oluyor diye yapıya göre değişsede çok hızlı ilerlemesini ona bağlıyorum sizde riske atmayın derim çünkü hastane mesafeniz çok uzak ben gerçekten yalancı sandığım için evde kaldım yoksa daha erken giderdim
Bademim Esmerannee1080 inşallah herkesin yaşaması isterim kendi sancınızla ve en hızlısından rabbim kolay sağlıklı kurtulmayı nasip etsin ❣️
Heyzil Bademim ama benim hep sarı akıntı oluyor bide bebeğin tam haftasında mıydı önden gidiyor muydu
Bademim Kypnrbrcu benim ki sarı koyu kıvamlı idi ilk doğumum da da çamaşırım ıslnanmıştı oda su renksiz idi
Bademim Heyzil ama bu akıntı gibi değil yoğun kıvamlı bence farkı bu 14 şubat Doğum tarihi idi 6 şubatta geldi önden gitmiyordu
Bademim Reykzy ilki sekizde başladı gece üçte doğdu ama doktorumun dediğine göre bu süre epidurel aldığım için uzamış ağrısız Doğum olduğu için kıyaslıyamıyorum o açıdan
Memmedova Bademim oncelikle tebrik ederim maşallah Allah anali babali saglikli buyutmenizi nasip etsin..boyle kolay dogumlar tum hamile adaylarimiza qismet olsun.ama 2ci dogumunuz oldugu icinmi acaba boyle kolay oldu?yoksa ilk bebişde mi boyle kolay olmuşdu?
Bademim Memmedova ilk epidureldi o hepten kolaydı ama doktorumun dediğine göre ikinci doğumlar kolay olurmuş ama ben biraz fazla şanslıydım galiba ❣️
meryemde Maşallah allah size bağışlasin.darısı bizim başımıza:)) doğumunuzun kolay geçmesi için ekstra bişey yaptıniz mı peki bize tavsiyeleriniz var mı🙈🙈
Bademim meryemde erken Doğum riskim vardı o yüzden çok fazla yatmıştım hatta diyordum ki yürümedim de nasıl doğar yarabbim hurma bile yiyememiştim riskim vardı diye ben hiçbirşey yapamadım malesef tavsiyede veremiyorum 🙈
Burcuguven Bademim gozunuzaydin allah bağışlasın bende 38 haftaligim bugun bel agrım var sancim cıktı biraz acikligim 1 cm az az kanlı akıntı geliyor çatı muayenesinden mi yoksa nisanmi bilemiyorum ağrılarım şıklasmadi
Bademim Burcuguven bence nişan olma ihtimali yüksek kanlı sümüksü sıvı onu gösterir tahminim benim nişan ile Doğum aram bir hafta ❣️ Stres yapmayın ❣️
Humeyra14 Bademim yaa harika. Çok sevindim maşallah subhanallah Allah uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli eylesin inşallah. 😍😍🙆🏼♀️