Benim de 3 ncü yu isteyeli 3 yıl oldu kaç doktor kaç şehir gezdim sebep yok dendi bazıları dedi ki 2 sezeryanla alakalı rahim yüzeyinde sorun var bebek tutunamaz başka doktora gittim sorun yok dedi sonra yine gittim asla olmaz dedi derken peşini bıraktım kedi sahiplendim 2 oglumdan sonra 2 dişi kedi eve getirdim kızlarım diye sevmeye onlara odaklandım o sırada bebeğim olmadı diye çok stres olmuştum 3 yıl hiç kolay değil 🥹 migren çıktı onla uğraşıyordum derken 7 hafta önce fenalaştım migren sikayetlerim var zannettim ve serum ilaç alayım acilde en azından biraz rahatladım diye hastaneye başvurdum test qlmadan ilaç veremem size ama migreniniz coşmuş kan sonucu çıksın ilaçlarınızı vurayım dedi doktor 2 saat bekledik içeri doktorun yanina bir girdik hamilesiniz tebrik ediyorum dedi 🥹 şimdi 7 haftalık oldu kalp atışlarını duydum minigimin şimdi de ona bir şey olucak diye hop oturup hop kalkıyorum 2 oğlum 2 kedim simdide hamileliğim 5 çocuklu anne olmak için sabırsızlanıyorum dilerim sağlıkla da kucagima alirim hiç anne olmamis gibi ona bir şey olucak korkusundan hop oturup hop kalkıyorum vallahi 🥹🥹