Feyzacnszoglu Oksapar kullanıyorum bugünki dozu eczaneden almayı unuttum sabah erkenden gidip alıcam ama bi şey olur mu dün gece 1 gibi vurmuştum. Onun yerine asprin 100 mg mı alsam düşük tehlikesi olduğu için doktor kesmişti sadece oksapar kullanıyordum.
269522 Feyzacnszoglu canım benim de unuttuğum oluyordu arada birşey olmuyor onun yerine başka birşey kullanma bence doktoruna sormadan.
MMatildaa Feyzacnszoglu bence aspirin kullanma canım kanamaya sebep oluyor çoğu kişide bende buna dahil bir günden bişey olmaz bence sabah erkenden alıp yaparsın
Lemans Feyzacnszoglu bir günden bısey olmaz ben bazen bulamıyorum eczaneden 2 gün vurmadığım da olmuştu
Sdt Feyzacnszoglu riski bir durumunuz varsa eğer bence doktorunuza sorun çünkü hep aynı saatte vurulmaya bile doktorum dikkat etmemi söylemişti riskli durumlarda ihmal edilecek bi durum değil hepimizin bünyesi ve rahatsızlık durumları farklı malesef
Feyzacnszoglu Sdt yani pıhtılaşma bozukluğum var o yüzden kullanıyprum hiç de başıma gelmedi böyle bi şey endişe ettim çok
Hamissannee88 Feyzacnszoglu merhabalar doktorunuzdan rapor yazdırtabilirsiniz oksapar için o zaman hem ücretsiz veya cüzi bir ücretle hemde toplu bir şekilde alabiliyorsunuz ben 28 haftalık hamileyim transferden beridir günde 2 defa vurunuyorum hala devam
Feyzacnszoglu Hamissannee88 yazdı ama özeldeki doktorumun istediği dozu raporlamadı o yüzden günde iki doz vuruluyorum eksiğim çıkıyor
Hamissannee88 Feyzacnszoglu allah allah bende özele gidiyorum ve böle bir sıkıntı yaşamadım 10 kutı 15 kutu birden alabildim
Merloza Feyzacnszoglu bende unuttum bir kaç kere, birşey olmaz etkisi hemen geçici değil merak etmeyin🌺