Senanur07 Kızlar gebeyken b12 iğnesi olan var mı? Drum yazdı henüz eczaneden almadım kaç gün yapılıyor acaba bu iğne
ayseayseaysee Ben yaptırmadım ama doktorumdan talep etmeyi düşünüyorum. Sizin değeriniz kaç çıktı acaba? Senanur07
Messi Senanur07 Benimde düşüktü B12 değerim 112 çıktı beş iğne günlük sonra beş iğnede haftada bir nerdeyse hepsini oldum üç tane kaldı normalde iğne önermiyorlar ama bana iyi geldi
2Princess1Mom Senanur07 Gebeliğimin ilk haftalarında kullandım. Toplam 2 kutu. 1 kutu her gün olacak şekilde, diğer kutu haftada 1 olacak şekilde.
ddeniz_ Ben kullandim haftada 1 oldum 5 tane vardi icerisinde hala düşük oldugu icin degerlerim bir kutu daha yazildi iki haftada bir vuruluyorum kan değerinize bağli kac gunde bir vurulacaginiz
ayseayseaysee Senanur07 230 çıkmıştı şubat ayında. Sanırım daha da düştü çünkü bayağı unutkanlığım halsizliğim arttı
Jdjdjdldl Senanur07 bana bir doktor yazmıştı 7 haftalıkken başka bir doktora gittim o kullanmamı önermedi hamileyken vücuda enjekte ilaçları pek tavsiye etmiyorum dedi kullanmadım bende riskliydim zaten
Aryaikra Bende kullanıyorum suan haftada 1 kez 5 iğne benim değerim 80 çıkmıştı hatta et yemiyormusun dedi yiyemiyorum dedim
Ruzgargulus Senanur07 benim b12 de baya düşük çıktı ilk yazdıgında vurulmak istemedim sonrasında halsizligimle yorgunlugumla başa çıkamayınca başladım vurulmaya 5 tane var içinde üçüncüyü bugün vuruldum haftada 2 şeklinde kendimi daha iyi hissediyorum