aleynaozalpp14 Kızlar 1 Nisan şakası yapayım diyorum eşime ayrı anneme ayrı sizce ne yapayım eşim şuan evde neyle şaka yapayım 29 haftalık gebeyim bide inandırıcı şeylerinizi yazın
seyma0661 aleynaozalpp14 cinsiyetinin farklı olduğunu söyleyebilirsiniz küçük bi hediyeyle 😂 atıyorum kızsa oyuncak araba alıp bebeğimiz aslında erkekmiş diyebilirsiniz 🤣
Edanurylm aleynaozalpp14 38 haftalık gebeyim bende şaka yapmak istiyorum ama ya gerçeğe dönüşürse ve sonra eşim inanmazsa diye vazgeçtim çok alıngan oluyorlar yapınca
Ayshababy busra05_ eşimde ailelerimize yapmak istedi bu şakayı 30 haftamdayım hafif ağrılarım oluyor yapma gerçek olur dedim vazgeçti 😆
kumsal__ aleynaozalpp14 beni yanlış anlama 1nisandan çok nefret ediyorum karsinizdakinede asla sağlığınızla ilgi vb yada onun çok uzulcegini bildiginiz şakalar yapmayın sonrası bir ömür pişmanlık olur canım
EsilaMiracAyazEren_Moms aleynaozalpp14 ### ufak bi şaka yapın bence hamilesiniz yani şaka k*ka olmasın. Mesela durduk yere ağlıyomuş gibi yapın sebebini soruncada çok alakasız bi şey söyleyin