mucizem4423 Benim de göğüslerim çok şiş ve sızlıyo göğüs damarlarım nasıl belirginleşmiş midem bulanıyor da diyemem bulanmıyor da diyemem bi hoş eşime aşırı gıcığım ona da alerjim var galiba belirtilerim de bu şekilde
BlcSongullllllllll Elif-Salih benimde ilk hamileliğim benim daha yeni ben daha 6 aylık evliyim ve şu an 8+5 hamileyim
Ceeyylinn Gul1402 bende yoğun akıntı var idrar yolu enfeksiyonu oldum onun dışında başka bir belirti yok şuan
almirmomy Nazli_3009 Tufu2 Yaseminn__ Damlanurr0 Ecisbicis Benim de 16 kasım görünüyor nasıl geçiyor hamileliğiniz kalp atışını falan duydunuz mu folik asit kullanıyor musunuz bazılarının tercih etmediğini duydum
Nazli_3009 almirmomy solgar folik asit kullanıyorum. 5+6 da bebeği çok az gördük ama bidaha gitmedim kalp atışı için 10 Nisan da gitmeyi düşünüyorum. Belirti olarak da kasık ve bel ağrısı oluyor bazen mide bulantısı oluyor 2-3 gündür azaldı gibi benlik şuan böyle
almirmomy Nazli_3009 biz kalp atışını 6+6 da duyduk çok şükür benimde mide bulantım oluyor daha çok sabahları mide çok fazla asit üretmeye başladı safra kusuyorum sabahları iştahım azaldı midem bulanmaktan
Nazli_3009 almirmomy ben kalp atışı için baya geç randevu aldım ilk gebeliğimde sağlıksızdı kalp atışı durdu o yüzden bunda baya geç gitme kararı aldım. İştahsızlık genel olarak hep var kusma olmadı ama hep tiksinme
almirmomy Nazli_3009 geç gitmende nedeni anlayamafım canım ne zaman durdu kalp atışı cennet kuşu olmuş üzülme canım
DuruDefne_mommy Hifaakim yok canım son regl tarihim 26 şubat.10 nisana randevum var umarım o zaman görürüm
Nazli_3009 almirmomy ya şöyle kalp atışı oluşmadan erkenden gitmek daha da stres oluşturacağı için tam duyabileceğim vakitte gitmek istedim. Kalp atışını duyar mıyım duymaz mıyım stresi yaşamamak için
Miniminia Ceylanayaz her şey yolundadır inşallah 🥰 genelde böyle durumları kız bebeğe yorumluyorlar ama bu sitede görüyoruz ki herkeste her şey olabiliyor ve şaşırtabilir 🌸