Fatmanur12345 Sütümü neler artırabilir kızlar geceleri tamamen kesiliyor gündüzleri de geliyor ama arada kesiliyor
Vartedior Fatmanur12345 bol bol emzirmek, bol su içmek, dut kurusu suyu içmek. Bana inanılmaz iyi gelmişti.
GirlandBoy_Mom Fatmanur12345 süt arttırıcı takviyeler var canım eczanede sorarsan yardımcı olurlar onun dışında bol su, komposto, şekerli çay , yeşillik bunlar süt arttırıyor
Endoplazmik Fatmanur12345 bol su tüket moralli ol sürekli ver vaktin varsa memede kalsın uyar çeksin o çektikçe artacak onun kaslari geliştikçe senin sütun artacak bunun da yolu çok çok vermen alması o uyuduğunda dinlen yeşillik dere otu
Aras_evinn21 Bestlak süt arttırıcı damla var o çok iyi onuda önerebilirim en önemli aslında su içmeniz olur onun dışında kuru dut , kur incir , kuru yemişler bunlar çok faydası oluyor
babyiscoming_ Fatmanur12345 bol bol hurma yiyebildiğin kadar. Günde en az 2.5-3lt su. Evet yeni anneler için bu dediğim çok zor ama uyku çok önemli ben 3 saat bile aralıksız uyuduğumda sütüm artıyor en azından bebeğin uyudukça sende uyu. Ebebekte satılan malt içecekler ve bestlak damla çok işe yarıyor. Ali ünyazıcının milk tea emziren anne çayı bu da ebebekte satılıyor bu da faydalı. Ravla lohusa yağı trendyolda satılıyor bu da sütünü güzel yağlandırıyor. Bu dediklerimi yap inşalllah faydasını göreceksin