Merhaba Hanımlar,
Dün geceden başlamıştı sancım yazmistim buraya sancı mj yoksa başka biseymj ayırt edemiyorum diye. Daha zamanı verdi aslinda ama bayramda gelmeyi tercih etti hanimefendi,nys doğum hikayeme dönelim. akşamdan sabaha kadar sürekli bı bel ağrısı çekince, hastaneye gitmeye karar verik saat 5 gibi. Acilde önce çatı muayenesi yapıldı 2cm acilmam olmuş, sonrasında nstde de düzenli sancıları görünce. Doktor iki seçenek sundu. İstersen burda normal sancinla acilmani bekle (en az 8-10 cm olmaliymis) yada evin yakınsa evinde bekle dedi. Ben de evde beklemeyi tercih ettim. Zaten çok yorgundum hiç uyumamistim ağrıdan sabaha kadar, sancılarım evde biraz hafifleyince 3-4 saat uyumuşum. Öğlen kahvaltımı yaptım.sancim ara ara hiç dinmedi ama bu esnada.
Belli araliklarla hep vardı. Kahvaltıdan sonra evi derleyip toparlayalim dedik eşimle. Ben süpürge fLan açtım 😂 o esnada suyum geldi 🙈 heh dedim tamam beklediğim buydu zaten. Hemen hazırlanıp çıktık. Ve ani birsekilde sancimda şiddetlendi. 5 dk lik yol yarım saat sürdü sanki bana. Doğumhanenin kapısından girdim ıkınma isteği geldi. Dedim ayakta dogurcam heralde. Doğum masasına gecemeden acil kisimdaki ilk çatı kontrolunun yapıldığı o küçük odada doğum yaptım 🙈🙈🙈 özetle aslında evde sancimi çekmek dinlenmek bana çok iyi geldi. Fakat sancimin aniden artması bizi panikletti. Yarım saatlik yol olsaydı kesin arabada dogurmustum 🙈🙈😌 siz yine de son dk ya bırakmayın 🙈 bir de son dk gelince ebe doktor ve diğerleri de panik oldular biraz. Yap veya yapma dedikleri noktalarda sıkıntı yaşadım. Nys ki ebem toparlanip sakinliğini korudu da onun söylediklerini yapınca herşey yoluna girdi, son 2-3 ikinmayla bebek geldi😍😍🥰 doktor sen herseyi evde halletmişsin zaten bize pek bişey bırakmadın çok güzel bı dogumdu dedi 😍 cok şükür şuan iyiyiz sadece birazcık dikişlerim sancimaya başladı ama çok değil. İns oturup kalkarken sıkıntı yasamam. Ve çabuk iyileşir. 😌😌
Herkesin dogumh su gibi geçsin inşallah 😍😍 benim için pozitif bir doğum hikayseydi diyenilirim.