Sibelingo Gul1402 evett çok korkuyorum iki kaybım var birde içimdeki korku anlatılmaz ama stres yapmıyorum hep pozitif düşündüm negatif olan herşeyden herkesten uzaklaştım rahatça bir bekleyiş hazırladım kendime rabbim ne eylerse güzel eyler 🌺🌻🌹🌷 bahçesi olacak benimde evim🤲
Rukiyeinci94 Gul1402 merhaba bende 6+3 deyim ama benim hesabıma göre daha küçük.Siz keseyi gördünüz mü acaba? Ben gördüm ama bebek için haftaya tekrar gideceğim.
Gul1402 Rukiyeinci94 kuzum bende 5+5 ken geçen perşembe keseyi gördük. Kalp atisi için 10 gub sonra gel dedi. Haftaya perşembe gideceğiz ama korkuyorum duyamazsam diye
HaticeeeK Gul1402 bel ağrısı için daha çok erken canım ağırlaşınca anca o zaman bulantı kusma şikayetleride bünye meselesi anneden anneye değişkenlik gösterebiliyor sorun yok yani
Gul1402 HaticeeeK ay evet değişiklik gösteriyor kişiden kişiye. Ben dahaa bebegi kalp atışını göremeyince korktum
Rukiyeinci94 Gul1402 ben ilk hamileliğimde 7.haftada kalp atışı duydum diye hatırlıyorum ama bu bebeğimin haftasından biraz geri olduğunu düşünüyorum bir sonrakine bebeği anca görürüm gibi geliyor.
Gofretinannesi Gul1402 benim 9 haftalıktan sonra doguma kadar midem bulanıyodu ilkinde şuan 5+2 deyım bulantım gelmeden buzluk stohu yapıp durmadan yemek yiyorum çunkü çok kilo verdim ilkinde