Kızlarrrr şuan uyuyor olmam gerekiyorken yine hastanede doğumhane de yatışım verildi suyum geldi sancım nst çıktı afedersiniz vajinada baskı vardı yürüyemyordum meğerse bebeğin başı aşağıdymış geliyormuş ilk gebeliğim olduğu için birşey ne biliyorum nede anlıyorum devlett hastanesinde 34 haftalık sezeryana alıyorlarmış bana zorla normal doğum yapmamı söylediler ve bebek yoğum bakımı doluymuş nakil yaparsalar başka hastaneye bebekler için tehlikeliymiş beyin kanaması geçirebilrlermiş bana kabul etmemi söylediler ben böyle bir şeyi duyduktan sonra normal doğumu değil sezeryanı da kabul etmem bende 16 yaşında kaza geçirdim 5. Kattan düştüm kalçam ,bacağım ,dizim,ayak bileğimde platin var ben kabul edersem felç kalabilirim bebeklerin çiğerleri tam gelişmediği için ciğer geliştirici iğne vurdular 24 saat sonra bir daha vuracaklarmış kendi zorumla bu zamana kadar geldim artık çok yoruldum yıprandım diğer bebeğim daha kötüye gidiyor damarlarına bu sefer kan hiç gitmiyormuş 3 hafta geride duruyır ağla ağla bittim hayat diye bir şey kalmadı kolum kanadım kırık hergun rabbime yalvarıyorum yardım etsin dayanma gücü versin diye belki sizlerin sayesnde de oldu 5 hafta yı geride bıraktım Allah hepinizden razı olsun 🙏♥️ve kızlar özel hastanede istediğim zaman bebekleri alabilirimym gönül isterdi haftasında olsun ama geriden gelen bebeğimi de korumak istiyorum ve kalbinde sıkıntı olduğu için kabul ederlermi çok merak ediyorum bi hastaneye sordum biz kabul edemeyiz dediler