Mukaddes55 Kizlar ikiside profosormus ama eray caliskn sanirim ayni zamanda perinatolog sizce hangisinde yaptirmaliym izzet beg digerine gore daha uygun fiyatli
Glr95 Mukaddes55 ben ilk çocuğum da Eray hocada yaptırmıştım aşırı bilgili birisi her anlamda eğer yüzü gülen bir hekim istiyorsan bu Eray hoca kesinlikle değil ama bilgi ve doğru sonuçlar istiyorsan Eray hocaya sonuna kadar güvenebilirsin doktorlugu bence müthiş
babyoz Mukaddes55 ben Ocak ayında Doktorumun tavsiyesiyle Eray Hocaya gitmiştim. Herşeye tek tek bakıp şak şak söylüyor insan biraz şaşırıyor nasıl oldu da onu anladı oluyorsunuz :) ben memnun kalmıştım diğer doktor hakkında malesef bilgim yok .
Bahar0993 Merhabalar bende iki doktor arasında kalmıştım izzet hocada yaptırdım çok memnun kalmıştım içiniz rahat olsun gerçekten çok samimi ve çok bilgili bir doktor.
Sevcny Merhaba ben eray çalışkana yaptırdım pek suratsız açıkcası ama iyi bir doktor sorularını gitmeden not edip gidersen iyi olur hepsine ayrıntılı cevap veriyor hatta ben kan verip gitmiştim sonuçlarıma bakmıştı
Bahar0993 Mukaddes55 şubat ayında yaptırdım canım kendisi profesör asla asık suratlı değil ve işinin gerçekten ehli aynı zamanda sana da her şeyi açıklamalı anlatıyor ben çok çok memnun kalmıştım çevremede kesinlikle tavsiye ediyorum