bsrakkaya0 Mihrimahinannesi zor abi zor 🤣 Mide bulantısı kusma herşeyden tiksinme halsizlik yorgunluk ne kadar kötü belirti varsa hepsi bende Dolabın kapağını açamıyorum mutfaga adım atsam kusasım geliyor son zamanlarda yıne biraz topluyorum gibi ama 2. Trimester de geçmesini umut ediyorum 8+3 üz 7. Haftada kalp atışını gördüm duydum herşey yolunda gidiyor inşallah sağlıcakla kucağına alır bütün annelerimiz
Mihrimahinannesi Nurci ultrasonla baktı canım kan ile bakılmadı kese var bayram sonrası kalp atışı için gideceğim 8 haftalık dolmuş oluyor
Nurci Mihrimahinannesi benim son adet tarihim 8 Şubat Perşembe doktora gittim birşey göremiyorum dedi son tarihe göre 6 haftalık görünüyor beta da ilk başta 327 bir sonraki gün 520’ydi ama nasıl birşey göremiyorum dedi anlamadım
ipekmom_ Nurci benimde son adet tarihim 9şubat, 17martta keseyi görmüştü doktor karından ama beta kaçtı bilmiyorum. 12martt kanda 837çıkmıştı Çarşamba günü kalp atışı için gideceğim inşallah
mrveasf Nurci beta değeri değişir ya önemli olan güzel artış olması benim de lekem geliyor diye gittiğimde geçen hafta 6 haftalık iken gitmiştim 13 binlerde çıkmıştı geç döllenme de olmuş olabilir sizinki
Mihrimahinannesi Nurci canım benim gittiğimde de 5 haftalıktı kese vardı içi boştu yeni oluşuyordu yani daha senin de öyle olmuştur bazen geç olabiliyor
Rabiadgdmr 7+4 deyiz canım 2.95 1 hafta sonra 489 1 hafta sonra 2696 di doktora gittik kese var ama kalp atımı için 2 hafta verdi Perşembe günü inşallah gideceğiz
Heycanlianne_41 Evde yatarak geçiyor🫠🫠 ayakta 10 dakka kalsam hemen bel ağrısı o yüzden hep yatıyorum
Mihrimahinannesi bsrakkaya0 aminnn inşallah canım. Halsizlik yorgunluk bitkinlik bende de vardı iki gündür iyiyim geri gelmez inşallah tekrardan. Allah kolaylık versin
Tufu2 7+1 olduk inşAllah 6+2 de kese ve yolksacı gorduk bayramdan sonr kalp atımına cagirdi inşAllah cuma gidicem inşAllah kucaklarımızadq alırız sağlıcakla ❤️🤲🏻🥹
Zulfiyephlvnl Tufu2 kese ve yolk sac yanında bebek de göründü mü acaba bende şuan 7+3 ün kese var yolk saç var ama bebek görünmedi boş gebelik dedi kesem de az büyüyor diye şuan 12,5 mm Çarşamba da büyümezse kürtaj olacağım ama beklemeli miyim emin olamadım
Sudence_ ipekmom_ ben de 7+1 hamileyim bulantı 3 gün aşırı oldu sonra hiç olmadı böyle olan var mı acaba