tugcebaby1 Ayh kızlar sabahtandır hiç oynamıyor yapmadıgım şey kalmadı özellerde de doktor yok hepsi izinde şehir hastanesının acile gidicektim uzak dayanamam oraya kadar diye özele gittik çok şükür iyiydi ama nasıl korktum anlatamam ya bu analık ne zor şeymıs
babyiscoming_ tugcebaby1 hamileyken bende evham yapardım yok hareket etmiyor yok çok hareketli bişey mi oldu diye sürekli kafamda deli sorular vardı acile gittim kaç kez dönüşte eşim söyleniyordu hep boşuna evham yapıyorsun bebek hareket etse bir dert hareket etmese bir dert sana yaranamıyor bu çocuk diyordu😂doğurdum kurtuldumm😂
senem-yabaci Geçen hafta biz de böyleydik. 3 gün sürdü resmen. Devlete gittim bana sürekli aynı cümleyi kurdu sinir oldum. Neyse ki ertesi sabah hareketlendi tekrar.
tugcebaby1 senem-yabaci yapmadıgım şey kalmadı soğuk su çıkolata kahve sol yattım oynadım yürüdüm ay yok
senem-yabaci Sudee01 özel takipliyim neyse ki doktorum çok iyi. Yakın diye devlete gitmiştik gece gece
Sudee01 senem-yabaci Allah gerçekten iyi doktorlarla karsilastirsin canım. Bende mecburiyetten gitmiştim bir defa gittiğime pişman oldum oda gece diye
tugcebaby1 babyiscoming_ valla bızde çok korktuk üç haftadır net di hareketleriydi bugun sıfır oynamadı hiç ay nasıl korktum çocugum para harcamak istemiş
babyiscoming_ tugcebaby1 bu arada 28.haftaya kadar hareket sayılmaz, hareketlerin düzenli olması beklenmez. 3 gün dahi hareketsiz olabilir çok normal bunlar 28den sonra düzenli olması lazım tecrübe ile sabit 🥰
senem-yabaci tugcebaby1 normalde çiğköfte yediğimde coşan kızda tık yoktu 3 gün işte. Ben de her şeyi denemiştim
senem-yabaci babyiscoming_ bana da doktor bunu söyledi. Ama ben 20den sonra her gün istisnasız hissettim. Bir de 1 hafta geriden geliyor kızım. O yüzden korkmuştum
babyiscoming_ tugcebaby1 kanama ağrı sızı olmadığı müddetçe 28.haftaya kadar korkmayın zaten 30dan sonra içerde futbol oynacak hiç merak etme öncekiler hareket değilmiş diyeceksin😄
tugcebaby1 ipekveatlas 20den beri düzenli olunca ben bilemedim ilk gebelık tecrübesizliği oldu biraz😃
babyiscoming_ senem-yabaci haklısınız bana da doktorun bunu söylemesine rağmen bende korkuyordum. Ama yaşadıkça tecrübe oluyor şuan ilk doğumumu yaptım. İkincide o kadar evhamlı olmam 😄🙈