Busra2013 Kizlar 13+5 normalde hayattaaa terlemem terlesemde kokmam hamileliigi ogrendigimden bberi terliom koltuk altarim tek ve kokuyor parfum skyorum 10 dk sonra yurusem iki is yapsam ayniterliom neden oluyor normalmi bu omrumde kokmamisimdir
uzlet Busra2013 Hindistan cevizi yağı ile karbonatı karıştırıp ve banyodan sonra sürüyorum Benim de doğumdan sonra terim kokmaya başladı ter kokusunu engelliyor
Pptyaa Busra2013 hamileliğimin ilk zamanları benimde kokuyordu yada bana öyle geliyordu bilmiyorum. Karbonat ve Hindistan cevizi yağını küçük bi kapta karıştırdım her duştan sonra kol altıma sürdüm asla koku olmuyordu. Şuan deodorant kullanıyorum ama o ilk zamanki kötü koku yok
Hakihaki Hormonlardan dolayıdır. Banyo yaptıktan sonra parmaklarnıza karbonat alıp koltuk altlarında sürün hiç durulamayın ter kokunuzu alacaktır. Her banyodan sonra uygulamaya devam edin. 🌸
Pptyaa Selmagkk bende sağlamadı ama çok uzun sürede kullanmadım. sadece karbonatta aynı görevi görüyor aslında duştan sonra sürünce