Melos006a 25 haftalık gebeyim doktorum 570 gr haftasına uyumlu dedi ama kayınvalidem zayıf zayıf diyip duruyor 25. Haftada sizin bebekleriniz kaç gr sinirlerim bozuluyor
Ayshababy Melos006a benimde 24 haftada 570di hep zayıf geliyordu bebeğe kilo aldıracak şeyler tüketim 29+1 de randevum vardi 1500gr olmuştu bebeğe kilo aldıracaklar şeyler yedimde sola yatım her bebek ayni olmuyor kafaya takma canım kimseyi dinleme
Kk39 Melos006a önemli olan kilosu değil gelişimi normal gidiyorsa kilosu çok önemli değil anne ve baba genleride etkiliyor iri yada minyon oluşunu hiç kafanıza takmayın sağlıklı olsun da doğduktan sonra çok hızlı büyüyorlar zaten 😍
hamcokelek33 Melos006a ah bu kaynanalara çok güzel cevaplar verilir de… 10 yıl tıp okumuş doktordan daha mı iyi biliyormuş? Bence bir daha asla söylemeyin kilosunu boyunu. Sizi de kötü etkiler demoralize olmak
Melos006a hamcokelek33 senin doğurduğun da ortada diyip kenara mı çekilsem acaba 😂 normalde söylemiyordum zaten de bu sefer kontrole gelmek istemişti bende kırmadım ama sanırım bazen kırmak gerekiyor
hamcokelek33 Melos006a aynen öyle😂😂 doktorunuz her şey yolunda diyorsa hiç takmayın. Ama kaşar, kefir, muz,armut,ceviz güzel kilo aldırıyor bebeğe
Pnrshn Melos006a o haftada kiloyu takmayın bebek 30 dan sonra alıyor. Yeni doktordan geldim 36. Haftadayım bebisim 4 haftada 1 kilodan biraz fazla almış. Belli olmuyor yani siz güzelce beslenin takmayın kiloyu söylemeyin bile
sehnazz000 Melos006a 24+4 720grdı doktor normal dediyse normaldir kaynanan sıkıntılı galiba 🙄 gelişimi iyiyse sıkıntı yok boşver sen onu
Aslaninannesi_ Acaba kayınvaliden 25.haftada kendi çocuklarının kilosunu biliyormuymuş ? 25 haftalık bebekten kaç kilo bekliyormuş