Momdaily 5+5 ken beta 452 ydi. 2 gün sonra 2318 oldu sizce bir sıkıntı var mıdır? Randevuyu beklerken zorlanıyorum. Önceki gebeliğimde kalp atışı durmuştu kürtaj oldum. Şuan geç döllenme midir acaba
Zulfiyephlvnl Momdaily gayet iyi artış kese de görünür doktora rahatlıkla gidebilirsiniz. Bu arada kürtajdan ne kadar süre sonra gebe kaldınız acaba
Momdaily hamcokelek33 artış iyi ama 15 şubat son adet tarihi ve reglim düzenli değil önceki gebelikte de regl tarihiyle gelişim uyumsuzdu. O yüzden aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sanıırm istemeden 🥺
Merveue Momdaily normalde iki gün arayla bakılan beta %60 artış beklenir senin 5 kat falan artmış ikiz gebelikte fazla artar beta
hamcokelek33 Momdaily regliniz düzenli değilse muhtemelen geç döllenme olabilir,sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum bu durum ama doktordan iyi bilemem tabii ki🥹 muayene oldunuz mu
Gul1402 Momdaily kuzum önceki gebelikten gelişim tarihiyle nasil uyumsuzdu acaba? Bu arada bende 15 subat sat
Momdaily Gul1402 9+4 te kalp atışı zayıftı ve hala vajinal usg bakıyolardı. Progestan verdi bir hafta sonra gel dedi. Kalbi durdu kürtaj oldum 10 haftayken gelişimi 4-5 haftada kalmıştı. Patolojiye gönderdim trizomi 18 vardı.
Gul1402 Momdaily anladim kuzum allah sağlıklı nasip eder inşallah bu sefer. Bu arada benimde son reglim 15 subat. 5+5 de beta veremedim ama 4+5 de beta vermiştim 1100 çıktı başka da vermedim. 5+5 de kese gördük. İnsallah sizin de sağlıklı olerler . Bencr ikiz 💗
1emineacarr Morcivert061 Momdaily iyi günlerr benim tam 6 haftalıkken betam 9400 cıktı değer normal mi acaba