Merhaba kızlar 🙋♀️
Aslında pozitif başlamayan ama çok şükür pozitif biten bir hikaye oldu bizimkisi. Çok güzel geçirdiğim hamileliğim 30+6 ıncı haftasında kontrolde gizli sancım çıkmasıyla yerini korkuya bıraktı erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorum ve yatış verdi ciğer geliştirici iğneler serumlar verildikten 1 gün sonra taburcu oldum ve artık doktorum beni her hafta Nst çağırdı ilk doğumum olacağı için aşırı korkum vardı bide bu riskli durum beni mafetmişti ailemde uzaktaydı. Sancılar mide bulantısı korku uykusuzla 35+6 da kontrole gittiğim de nstde de bebeğimin hareketleri azalmıştı doktorum ultrasonda kordon dolandığını acil doğuma girmem gerektiği söyledi ve ben korkudan ne yapacağımı bilemeden olayı anlayamadan normal doğuma giden hikayem apar topar sezeryanla sonuçlandı korktugum için genel anestezi istedim ama nst öncesi bişeyler yediğim için saat geçmesi lazım bebeği riske atamayız dediler spinal anesteziye alındım 2 dakika içinde bebeğim geldi şuan yenidoğan da kordon dolandıgı için nefes alışı hızlı çıktı oksijen görüyo ama çok şükür çok iyi sezeryan asla korkugum gibi bişey değilmiş bugün 5. Günüm ve asla ne baş ağrısı nede bel ağrısı kaldı lütfen kimse korkmasın burda çok hikaye okudum hepsi bana cesaret verdi inşAllah bende birilerini cesaret verebilmişimdir dua edin bebeğim de biran önce yanıma gelsin herkesin hikayesi mutlu bitsin Allahın izniyle 🌸😍