Ruzgargulus Dygus 2. Gebeligim bi oglum daha olucak doktor kız derken bile erkek hissediyordum erkek denildi sonradan
heyymomm Dygus benim ikisinde de hissim doğru çıktı 🤩 hatta ikisini de rüyamda görmüştüm cinsiyetini yine onlar da doğru çıktı 🥰
anne890 Dygus ilk hamileligimde hep erkek hissediyordum oğlum oldu bu hamileliğimde his olarakda hayâl olarak kız hissediyordum insAllah çok yakında kızım olacak Elhamdülillah bence annelerin çoğu hisseder tabi illa yanılma payida oluyor 😂
BirAnneikibebek0 Dygus Oğlumda erkek hissediyordum hatta herşeyi mavi almıştım cinsiyeti öğrenmeden,bu bebişte de hamile olduğumu bilmiyordum 2 gün art arya kız bebek gördüm rüyamda test yaptım hamileydim hayırlısı olsun kız hissediyorum bakalım çıkıcak mı 💖
Dygus BirAnneikibebek0 ilki tutmuş bence bunda da yanılmazsınız çokta güzel olur bir kız bir erkek sağlıcakla alın kucağınıza İnşALLAH 💖🥹
Pembe_bulut Oğlumda net hissetmiştim erkek diye. Şimdiki hamileliğimde de baştan beri kız hissediyordum kız dedi doktor 😅 isteğinle hislerini karıştırmazsan yanılmazsın. 🩷🩵
Vartedior Dygus Sadece cinsiyette değil genel anlamda nasıl oluyor anlamadım hisler çok kuvvetli oluyor. İlk gebeliğimde öğrendiğimden beri kız hissettim kız oldu. Şimdiki gebeliğimi öğrendiğimde erkek dedim erkek oldu.
Fatoana Dygus hadi bakalım seninki de tutacak mı😀 çevremde ben dahil herkesin tuttu nasıl bir şeyse artık. Hurafe gibi ama
Esma006 Dygus rüyamda gördüm cinayetini rüya vs gördünüz mü gnelde görülüyor çirkin bir erkek dogurmustum ağlamıştım bunu benmi doğurdum diye 😂