Ayssa202 Ozgeden ya tam bilmiyorum ama belki de öyledir bence siz kan verin ama muhakkak beni de etiketleyin
Ayssa202 Cotanakk benimde bat 9 şuan belli olmaz ki ovulasyon bile belli olmaz bence sizin yumurtlama ayın kaçındaydı
Mor-kelebek Ozgeden canım hemen panik yapma farklı marka teste değeri ölçme oranı farklıdır belki sen iyisi kan ver cumaya daha var zaten hem bugün verirsin cuma tekrar gider artışa bakarsın için rahat eder
esozturk1 @Ozgeden muhtemelen 5 haftalıktır canım şimdiden hayırlı olsun 😍 bende bu belirginlikle kan verdim 1000 küsürdü betam
Ozgeden esozturk1 ama bugün silikleşti ve kan veremiyorum. Dehşet endişeliyim elimden de bişey gelmiyor. Umarım bişey olmaz. Teşekkür ederim
tombikdoner22 Ozgeden ya betanız mı düşüyor acaba ☹️ kimyasal gebelik falan olmasın. Bence en iyisi hemen özel bir hastaneye gidin kan verin direkt laboratuardan muayene olmanıza gerek de yok. 2 gün sonra tekrar beta verin eğer 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur. Ama düşüyorsa doktora görünün☹️
tombikdoner22 yesildeniz_ gerçekten öyle. O yüzden kendi daha önce doğum yaptığım doktora ramdevu aldım biraz pahalı bir hastane diye gitmeyeyim demiştim ama ruh ve akıl sağlığım daha önemli😂 betam 1993 çıkmış bakalım 8 inde gideceğim 🥰
Ozgeden tombikdoner22 umarım düşmüyordur ne olduğunu hiç anlamıyorum şu anda inanın hastaneye de gidemediğim için mecbur bekliyorum
Ozgeden Kivircikannee dün çok su içtim bi sıcak oldum bi soğuk eşimde hasta bende hasta olmayayım diye hep su ile destekledim kendimi. Ondan mı acaba 🫣🫣🫣
Miinniik Ozgeden ayni bu koyulukta adete 4 gün kala 2100 değerle öğrendim:)bence sizin de var hayırlı olsun ınsllah
Ayssa202 Ozgeden ya umarım kimyasal değildir sizi telaşlandırmak istemem. Stres yapmayın daha çok etkiler
tombikdoner22 Ozgeden benim daha önce düşük oldu ama kesenin içinde ölmüştü kalbi atmamıştı inanın sağlıksız bir gebelikse sona ermesi daha iyi. Sizi üzmek için söylemiyorum asla yanlış anlamayın lütfen en doğrusunu doktorlar söyleyecektir zaten ama bence hemen en kısa sürede gidip kan verin