irmk02 Şekerim ve tansiyonum normal olsa bile başım dönüyor gibi ama sanki dönmüyor gibi de anksiyeteden mi bilmiyorumda bazen hiç olmuyo. Ama gebelikte başladı . İnanın canım çok sıkılıyo . Böyle olunca huzursuz oluyorum
Bebegim3444 irmk02 doğum olduğundan snra bas donmeleri bacak ağrıları mide bulantıları tüm hersey geçiyor.
Oznur91_ irmk02 bende aynı durumdayım neyden oluyor bilmiyorum doktora sordum kulak burun bogaza git dedi oraya randevu aldım
irmk02 Bebegim3444 benim ikinci gebeliğim aslında ilkinde sadece bulantı yaşadım ama bunda herşeyi yaşadım . Sizdede mi oluyordu
Bebegim3444 irmk02 Benm iki gebeliğimde birbirinden kötü açıkçası mide bulantıları baş donmesi düşük tansiyon hep kusma ne ararsan var. Ve tüm mutfagimdsn tiksindim ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum.
irmk02 Bebegim3444 benimde insülin direncim oluştu. Dikkat etmezsem yükseliyo yemezsem düşüyo saçma sapan oldu hayatım psikolojim bozuldu artık
Oznur91_ irmk02 gideyim umarım bişey çıkmaz benm kan değerlerim normalde düşükdü belkide kullandığım hap yetersiz geliyor ben ondan şüpheleniyorum ilk gebeligimde hem demir hem kan hapı vermişti doktorum bu başka doktor tek demir verdi