Papatyam_8 Bu ay 2-3 kez korunmasız ilişkimiz oldu ben pek umutlu değilim hamile olduğumdan regl olucam diye bekliyorum 2-3 kez korunmasız ilişkiden hamile kalabilmek düşük ihtimal gibi geliyor beyaz akıntım var son 1 haftadır bugünde regl günüm daha olmadım ve bi kaç gündür hafif hafif kasıklarımda baskı hissediyorum sizce kızlar?
Meltemanneolsun Papatyam_8 evet o bir belirti ayrıca olacaksa 1 kerede bile olur merak etme umarım dilediğin gibi olur🙏🏼 test yapabilirsin
defnosunannesi_ Papatyam_8 benimde senin gibi oldu ikinci hamileliğim ,korunduk biz dusunmuyorduk hatta ,adetim gecikti kasık ağrılarım aşırı şekilde oldu akinti hiç olmadığı kadar oldu her seferinde regl oldum sanıp tuvalete gidiyordum ve test yaptım hamileymisim
Papatyam_8 Slxkldk ne zaman başladı peki akıntın hani koku veya kaşıntım yok ama beyaz akıntım var regl oldum sanıp lavaboya koşuyorum ama akıntı olduğunu görüyorum umutlandırmak da istemiyorum kendimi tabi
Slxkldk Papatyam_8 benim normal zamanımda bile beyaz akıntım hep var günlük ped hergün takarım. İlişki esnasında beyaz bi akıntı geldi ben de şaşırdım çok geldi hiç öyle olmazdı 3 - 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Papatyam_8 Meltemanneolsun ihtimal var ama umutlanmak için ihtimal vermiyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor benim için eğer 1 hafta içinde olmazsam test yapıcam şuan erken diye düşünüyorum