Nrmnakd Merhaba arkadaşlar , bugün 1 saat sonra sezaryene alınacağım inşallah pozitif olarak anlatmam nasip olur dualarınıza talibim biraz korku ve heyecan içerisindeyim 😢
Aniiiskosu Nrmnakd seni takipte kalacağım çünkü çok güzel geçecek doğumun ve yavruna kavuşup kokusunu duyacaksın. Çok az kaldı Allah yardımcın olsun inşallah ♥️🥰
Meryeli Nrmnakd Rabbim kolaylık sağlık afiyet içinde göz aydınlığıyla evladınızla sizi buluştursun. Çok güzel geçsin. Tüm hemşireler doktor ebeler hepsi profesyonelce ve şefkat ile yaklaşsınlar sana 🌸
1Anneadayiiii Nrmnakd Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah pozitif geçer doğumun ve bizede doğum hikayeni okumak nasip olur 🤲🏻 Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah 😍❤️
Nrmnakd Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun, çıkalı 1 saat oldu herşey çok güzel ilerledi çok şükür , bebegime sağlıkla kavuştum darısı isteyen dileyen herkese kolaylıkla nasip olsun 🥰🥰
Nrmnakd Eceeeeemmm teşekkür ederim , memnundum evet öyle abartildigi gibi büyük agrilar olmadı biraz baş ağrısı oldu onun da kahve icince geçecegini düşünüyorum 😃