Dkyckbraaa-1 Nalan_6552 yaa çok mutlu oldum Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Aslaninannesi_ Canım inşallah vardır ama artimed çok güvenilir bir marka değil kan ver daha garanti olur
Burcu_drn Canım daysndoctor da çok fazla yalancı pozitif veriyor ama kırmızılık çıkmış. Kırmızı varsa genelde doğru oluyor içini ferah tut ne zaman çıkarmış sonuç
bebegimolacak Dkyckbraaa-1 canım pozitif bence :) bayram hediyesi gelmiş sana çok sevindim sağlıkla kucağına al bizlere de dua et ♥️
Dkyckbraaa-1 bebegimolacak hayırlısıyla tam net bir pozitifi görseydim nefes alacağım sanki 🥹 Allahım isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın ❤️
Burcu_drn Dkyckbraaa-1 sonrası da ayrı dert valla ben dün verdim 17.4 geldi şimdi yarın tekrar vereceğim bakalım ne oldu. bu heycanda çok garip sürekli test yapmak istiyorum benimle mi diye 😔 inşallah güzel haberler alırız hepimizz
Nalan_6552 Dkyckbraaa-1 Amin canım sende inşallah ama lütfen hayırlısıyla gelsin herşeyine razıyım deme rabbim sınar seni rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
mucizemom8 Dkyckbraaa-1 hastanenin yoğunluğuna göre değişiyor canım bazen iki bazwn bir saate düşüyor