rabiayldrm Nurellaaaaaaa1212 canım merhaba seni postlarda görüyorum baya da hakimsin konuya maşallah 🧿 Benimde 25 26 sında pikti ovulasyon testim Bat 9 Nisan ne zaman test yapsam çıkar ? Şimdiden teşekkür ederim 🫶
rabiayldrm Nurellaaaaaaa1212 teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ask45 Nurellaaaaaaa1212 çatlamanın 9. Günü kan testi yaptım cıkmadı… tam umudumu kescekken adete 3 gün kala yani bugün leke geldi devamı yok idrarda ne zaman cıkar canım adetten sonramı
Nurellaaaaaaa1212 foxeylady awox prodoctor bunların erken testleri güvenilir. Days doctor artimed duratest softec bunlar güvenilir değil canım
foxeylady Nurellaaaaaaa1212 tesekkur ederim eğer gebelik varsa ovulasyon testleri ne zaman koyulasıyor? Ben devam ediyorum hala
Tutar13 Nurellaaaaaaa1212 nurellamm senin bulmusken benide degerlendirirmisin nezaman test yapsam cıkar kalpli gunleri degerindirdik bugun ovulasyon yapacam 3 gibi koyulasma icin 23 pik 24 catlama
foxeylady Nurellaaaaaaa1212 bugünkü Ovulasyon testlerime bakabilir misiniz acaba sizce koyulasma baslamıs mı
Tamarix Nurellaaaaaaa1212 bilmiyorum ayın 10 una kadar gelmezse öyle yaparım adet olacakmış gibi ağırlarım var şu an