Kucuk_dunyam 1202 benim 5 üstü bu değerle hamile kalmayı önermiyorlar ama benim değerim düşsede geri çıkıyor anlamadım bir türlü bizde denemeye karar verdik ilaç kullanıyorum zaten
Elif-Salih 1202 dahiliyeye git canim benim 2.68 çıktı ilaç verdi bana 25 gr hamilelikte çok önemli bebek icin hamile kalmadan da önemli baksınlar
anneolmakneguzel_ 1202 bir süre selenyum kullanım düşer. 2.8’di, selenyum kullandım multivitamin icerisinde (venatura markası) suan 1.8
1202 mrp2023 cok tewekkur ederim gebelik donemindemi 2 ve alti olmasi lazim?yoksa gebelige hazirlik donemindedemi 2ve alti olmasi lazim canim ben gebelige hazirlik donemindeyimde
mrp2023 1202 bende hazırlıktaydım tüp bebek tedavisindeydim transfer olmamıştım henüz hemen başlattı ilaca
azra52 bende 4.50 ile hamile kaldım ama değerin 2 - 2.50 olmasını istiyorlar. Kalınabiliyor ama önceden önlem almakta fayda var tabi ki 🤗 haaa bir de iyotlu tuz tüketiyorsanız o etkiliyor
anneolmakneguzel_ Elif-Salih Elif-Salih ahh normalde nasıl aceba? İlk değerim 2.8 doktor bşy olmaz dedi, kendim selenyum araştırdım, multivit içerisinde kullanıyorum suan 1.8, çok cabuk ilaça başlanmış sanki..
Kucuk_dunyam 1202 evet ama kişiden kişiye değişiyor bu 4 hafta önce verdiğimde değer 1 çıktı 2 hafta sonra tekrar verdim 5 çıktı yine ilaç iyi geliyor diyorlar ama benimki bu şekilde bende anlamadım
Kucuk_dunyam 1202 bir daha gitmedim ben herkes hamile kalmanı önermem diyor sinir oldum iyice bir kürtajım var o hamileliğimde çıktı zaten tiroid yoktu bende normalde