Smiles Kızlar selam transferin 9.günü 27 çıkan değerim bugün 12.gün 26 çıktı hiç yükselmediği gibi düşmüş değerim doktorum bir ihtimal yükselebilir diyor ama benım umudum kalmadı sizce yükselme olur mu moralim bozuldu iyice bütün emekler çöp olacak :/
koza08 Smiles anladım taze ise belki çatlatma iğnesinden kaynaklıdır yeni yükseliyordur diyecektim ama bilemiyorum o zaman. İnşallah yükselir tekrar kan verdiğinizde.
koza08 Smiles buradaki arkadaşlarla hep denk geldikçe paylaşıyorum. Benim bu ikinci transferim ilki tuttu ama kanamam başladı 1 ay kanama ile boğuştum ve 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum üstüne bir de adet olamadığım için histeroskopi operasyonu geçirdim. O yüzden hiç üzülmeyin. Bazen tutması daha büyük sınanmamıza sebep olabiliyor. Eğer sağlıkla nasip olacaksa inşallah bir sonraki kan değeriniz yüzünüzü güldürsün. Aksi çıkarsa da kendinizi üzmeyin. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz bu süreçte çünkü.
ezoocum Smiles ben de kimyasal geçirdim Ekim ayımda transfer olmuştum sonra beklemeden adet olduğum gibi testlerimi yaptırdım sorun olmayınca hemen transfer yaptırdım tekrar vücut alışmaya başladığı için olumlu sonuç alma daha büyük olasılık diye okumuştum siz de embriyonuz varsa eğer deneyin her şey yolundaysa
Smiles ezoocum embriyomuz yok Malesef 3 taneydi ikisi transfer oldu biri çöp oldu çözdürünce geri dondurulmuyo dediler yarın gidicem merkeze ama tekrar sil baştan olcak her şey başlarsak bi süre dinleneyim diyordum bende
ezoocum Smiles nasıl ya gözlemleniyor eğer bir sorun yoksa donduruluyor bizim embriyolarımız 1 i tek 2si 2 li 3ü de 3lü dondurulmuştu 2li dondurduğumuz çözüldü mesela ikisi de sonra tekrar biri donduruldu yapısında bozulma olmadığı için gelişimi devam etti mesela 3lü dondurduğumuzda çözüldü mesela sorma tekrar biri donduruldu
Smiles ezoocum biz transfer günü öğrendik üçünü beraber dondurmuşlar ilk tedavimde 5 embriyom vardı 1i transfer oldu 4ü dondu sonra dondurulmuştan birini yaptırdık kalan üçü imha ettirdik 2 çocuk olunca. Şimdi sil baştan başladık hemde 28 yumurtam vardı eleyerek 3e düştü bizde yine aynı olur biri transfer ikisi dondurulur diye düşündük ama transfere gittiğimizde kaç transfer istiyorsunuz dedi doktor hatta 3ü nüde transfer edelim mi dedi bende 3üz olursa o zaman riskli dedim en az ikisini yapın o zaman dedi ona okey verdik kalan biri dondurulacak değil mi deyince çöp olacak dediğinde öğrendik
sdmnvbzkrt Smiles kendini iyi hissettiğinde hayırlı bir zamanda tekrar denersin üzülme lütfen. Size sormadan bu dondurma işlemi can sıkıcı olmuş en azından denemek için 1 embriyo daha kalirmis, bende geri donduruluyor sanıyordum hiç bilmiyordum çöp olduğunu.
Smiles sdmnvbzkrt aynı tüpte dondurulursa çöp oluyo işte çünkü üçüncüde çözdüreceğiz dediler o zaman geri dondururulmuyor bakalım hayırlısı böyle belkife