Bir yaşında erkek kedim var eşim bi defalık çiftleştirelim sonra kısırlaştıralım sağlığı için dedi ve arkadaşının dişi kedisiyle çiftleştirdik ve şuan evimde 30 günlük yavrusu var tahmini bir haftadır bizde ama inanılmaz baglandım annesi olmadıgı için biberonla ben besliyorum kendi tuvaletini yapamadıgı için sıcak pamuklarla ben tuvalet yaptırıyorum yemek yiyor çiş yapıyor gazını alıyorum uyuyor bildiğiniz tam bir bebek yani 2 saatte bir uyanır geceleri beslerim öperim koklarım uyuturum o kadar alıştım ki hep süt kokuyor kokusunu özlüyorum uyurken. Bu arada 34 haftalık hamileyim eşimle ilk başta sahiplendirirz diye konuştuk zaten evimde 1 yaşında kedim var bu minik fazla gelir yapamayız demiştik ama dün gece iş ciddiye binince sahiplendirme olayı kafayı yiyor gibi oldum vermek istemedim hep ağladım ayrılamıyorum ondan sanki benim parçammış gibi hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama berbat durumdayım çok korkuyorum sahiplenicek insan benim gibi bakamaz diye 4-5 hafta sonra da dogumum var işin içinden çıkamıyorum :(