Ayaktu Tüp bebek ile hamileyim 12. Haftada ecopirin bırakmam gerekiyordu ama endişelerim var, pıhtılaşma ile ilgili bildiğim problemim yoktu. Ben ilaca devam etmek istiyorum. Başına bu tarz durum gelen var mıdır?
Bhrdnz Ayaktu 37.haftaya kadar ecopirin doğumdan bir gün öncesine kadar da oksapar iğne kullandım herhangi bir sorun yaşamadım
Papatyam2608 Bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bende ecopirin kullanıyorum benim bi ölü dogumum oldu ondan mı bilmem hala kullanıyorum 29 haftalığım 35 kadar kullanacağım galiba
Ayaktu Papatyam2608 Tedbir amaçlı kullanmakta fayda var sanırım. Tüp bebek doktorum bırakabilirsin dedi ama ben şuan takipli olduğum doktora söyledim endişelerimi 35. Haftaya kadar devam edebiliriz sıkıntı olmaz dedi.
Ayaktu mrp2023 Transfer öncesi rutin kan tahlili istendi orada d-dimer ınr aptt testi yapıldı. Onlarda normal aralıkta idi. İlk tüp bebek tedavim kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu ikinci denememiz idi.
Mery87 Ben de oskopar iğne kullandım 12 hafta boyunca. Pıhtılaşma ile ilgili bir sorunum yoktu önlem amaçlı kullanıyordum. Doktor bırakabilirsiniz dediği an bıraktım. Şükür bir sorun yaşamadım
Hanfak Ayaktu benim doktorum da son iğneden sonra başka alma dedi fitili de günde 2ye düşürüp yavaş yavaş bırakacakmışım ama işte bende progestanı bırakınca bişey olur diye korkuyorum doktorum da tutunması gereken 3 ayı atlattın dedi. İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almak nasip olsun
Bhrdnz Ayaktu benim önceden iki tane düşüğüm vardı tüp bebekle hamile kaldım daha sonra evet tamamen önlem amaçlı
byz12nur Ayaktu tüp bebek ile hamile kalmadım ama ilk doğumum erken olduğu için tedbir amaçlı başladık Bu hamileliğimde 5. haftada başladım ecopirine 100 mg kullanıyordum 17. haftada doktorum 150 mg ye geçirdi
Merveaa29 Benimki de tüp bebek 12 haftaya kadar iğne kullandık perinatoloji doktoru bıraktırdı 36 haftaya kadar önem amaçlı ecopirin 150 kullanamamı istedi pıhtılaşmam bile yok