deletedmom43191 Mrvsmt2502 yani evet bide hocamız çok sertti anlamadığımız yeri bi daha soramıyoduk benim kafam çalışmıyor tarih kimya fizik bunları anlayamiyorum diğerleri güzeldi ama
Mrvsmt2502 deletedmom43191 ülkemizde eğitim sistemi pek güzel değil bence umarım ilerde düzeltirler kitap oku slayt oku geç yapıyor çoğu sevdirmeye çalışmıyor
deletedmom43191 Mrvsmt2502 pek de ilgili değildi bir öğrencinin başarılı olması her zaman öğretmene bağlıdır ama anlayana işte
Minikfasulyem_1 deletedmom43191 nereye başvuru yapıyoruz birde süt parası falan varmış onu da bilmiyorum nereye gidicez 😂
deletedmom43191 Minikfasulyem_1 süt parası doğum belgesi ve bebek kimliği ile sgk gidiyorsun doğum yardımı doğum belgesi bebek kimliği ile sosyal hizmetler gidiliyor
deletedmom43191 Fahriye41 ben doğru diyorum ben mart ayında üçüncü bebeğime kavustum 5 yaşına kadar 5 bin alıyorum ve o kişide mors olacak burda hepiniz göreceksiniz böyle herkesin hevesini kirmamayi öyle atıp tutmamayı da öğrenecek
Fahriye41 deletedmom43191 inşallah canım ya en azından herkese bir tık ds olsa o para yardım ci olur bende 2 ciye hamileyim en azından beZ parası çıkar