5_erkek_annesi deletedmom43191 aile sosyal hizmetlerde tanıdığımız var çünkü bizzat sorduk öyle bişey yok dedi devlet öncekilere para vermiyor sonrası olucak dedi başvuru yapınca görürsünüz😆
deletedmom43191 5_erkek_annesi öncekiler için para ödenmiyor o doğru ben üçüncü çocuğumu doğum yaptım her ay 5 bjn alcam 60 ay boyunca
Mrvsmt2502 5_erkek_annesi öncekiler için ödeme alınacak dememiş ki zaten. Kaçıncı çocuğunsa onun üzerinden ödeme alacaksın demiş ki doğruda zaten yukarıda resmi gazeteyi attım okursanız anlarsınız..
Mrvsmt2502 deletedmom43191 memurun ters gününe denk geldik sanırım bi çdemeyi verip diğerini uğraştırdılar hiçbir fikrim yok 🤷♀️
5_erkek_annesi deletedmom43191 siz anlamıyorsunuz sanırım üçüncü çocuk olablir evet ama 2025 doğumlu 1 çocuk sayiliyo yani tek seferlik arkadaşlar neyi anlamıyosunuz
5_erkek_annesi Mrvsmt2502 öncekileri demiyorum hanfendi arayın sorun zor değil yalan bilgi mi vericek ordaki çalışan tanıdığımız yapmayın ya
5_erkek_annesi Mrvsmt2502 tamam siZ öyle bilin🥲başka alınca şaşırmayın banane zaten bilgi amaçlı yazdım sonra hüsrana uğruyor herkes
Mrvsmt2502 5_erkek_annesi oda sizin gibi anlamamış olabilir HANIMEFENDİ 😂 neyse ödeme yapılınca görürüz aman
5_erkek_annesi Mrvsmt2502 😂evet burası ödeme yapılınca dolucak kim dedi diye bunu benim dediğimi de başa sabitlerseniz 😌😌😌
deletedmom43191 5_erkek_annesi 🤣🤣🤣 bizzat ben sosyal hizmetlere gittim sordum öğrendim bana o şekil dendi bu yanlış anlayanlar çok merak ediyorum haliniz ne olcak o yüzden emin konuşmayın çünkü yanlış biliyorsunuz bari yanlış yonlendirmeyin
5_erkek_annesi deletedmom43191 siz ikinizi merak ediyorum 😎ödemeleri alınca atın muhakkak bak bekliyorum
deletedmom43191 Mrvsmt2502 aynen öyle yarın gidip başvuru yapacam ve ona doküman atmam için az beklesin o zaman ne dicek çok merak ediyorum