Nunaa dogakartal benim 3 olacak Allah’ın izniyle az kaldı küçüğüm 11 yaşında çok zaman geçti heyecan korku hepsi var şuan
deletedmom43191 Happyka dün aradım acıktı sordum ben 3 martta üçüncü çocuğumu kucağıma aldım her ay 5 bin alcam suan kağıt gitmediği için başvuru almiyorlarmis pazartesiden sonra arayın bilgi alın tekrar dediler
Happyka deletedmom43191 anladım canım teşekkürler, demek biraz bekleriz yine, benimde 4 çocuk doğacak Mayıs’ta az kaldı
Happyka deletedmom43191 bende altınları bebek bezinin içinde götürüyorum nereye gitsem 🤣 çantanın iç cebine koyuyorum poşetle pis bez zannetsin diye gören
Happyka deletedmom43191 bir kere eşimin sigarası çantamdaydı , sordu kendin al git dedim , sonra dedi ki poşete pis bez var çöpe at 🤣 kokusu kötümü dedim evet leş gibi kokuyor diyor birde atıyor pislik 🤣
Tugba29_ deletedmom43191 sadece sigortalı anneler içinmi geçerli yoksa ev hanımı olan annelerde yararlanabilecekmi
Gizemburcuu zynrn Benimde 6 yaş oğlum var ikiz gebeyim 🤣😍 ama 2025 sonrası çocukları kapsıyor kanun. Biz tek seferlik 5.000 ve her ay 1500₺ alacağız diye biliyorum