Mrvsmt2502 doğum yardımı resmi gazeteden geçti kızçeler artık başvurabilirsiniz 💃😂 bu arada bayramınız mübarek olsun 🌸❤️
deletedmom43191 Mrvsmt2502 seninde mübarek olsun evet bende dün öğrendim çarşamba günü gidip basvuru yapcam
Bebekmert deletedmom43191 resmi tatil 9 gün oldu o yüzden kapalı olur muhtemelen boşa gitmiş olabilirsiniz arayıp sorun önce açık mı diye
Mrvsmt2502 deletedmom43191 zaten başvuru yapıldığı ay itibariyşe diyor yani acele etmeyin bence 1 ay içinde başvurursunuz şimdiok kalabalık olur gibi geliyor 🥲
Tugba29_ deletedmom43191 sadece sigortalı anneler içinmi geçerli yoksa ev hanımı olan annelerde yararlanabilecekmi
Annecani Edizhr her ay mı veriliyor bu yardım ? Ve türkiye içinde mi ikamet etmek lazım alabilmek için
Fahriye41 Hanımlar bu benim ikinci çocuk olucak inşallah aksi bir durum olmazsa çocuk doğduktan sonra kimlik çıkarmaya gittiğim de orda belge verdiler ikinciye aynısı mi olucak birde ne kadar ücret ikinci çocuğa bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz
5_erkek_annesi Fahriye41 2025 de doğan 1 çocuk varsa tek seferlik 5 bin 2025 de ve sonrasında 2 ve 3 çocuğu olanlara diğer para size tek seferlik yani çünkğ 2025 doğumlu 1 çocuğunuz var
zynrn 5 yaşında bir çocuğum var şimdide ikiz gebeyim yani toplam üç olacak biranda 😀 benim ne kadar olur acaba
Gizemburcuu zynrn Benimde 6 yaş oğlum var ikiz gebeyim 🤣😍 ama 2025 sonrası çocukları kapsıyor kanun. Biz tek seferlik 5.000 ve her ay 1500₺ alacağız diye biliyorum