Sabrinadream Evden kaçtım yaşım 25 ve zorla eve getirildim tekrar kaçmak mı daha mantıklı kades i aramak mı evden kurtulmak için
Sabrinadream Kızlar kendilerini bir şekilde haklı çıkarırlar mı? Ben kadın sığınmaya değil izmire arkadaşımın yanına gitmek istiyorum başka güvenceğim yer yok.
eilf150 Sabrinadream evet cıkarırlar kadın sıgınmaya gıt uzaklastıröanınıfadenı ver orda bellı sure sonra cıkarıyolar sanırım saten
miroscumm hhaziran evet birde bekar coluk cocukl isi olmayan insan bu uygulamayı nasıl bulur ki çok mantıksız benim haberim yoktu hamile kalana kadar ya çocuk planlarsın ya hamilesindir burayı bildiğine göre
miroscumm Sabrinadream ay hiç inandırıcı değilsin bekar insanın bu uygulamada işi ne başka forum mu yoktu burayı buldun yazdın
hhaziran miroscumm diğer postuna aynısını yazmıştım😂orda istenilen seviyeye gelemeyince tekrar açtıysa demek ki😃 telefonu rahatça kullanabiliyor olmasıda ayrı bir ironi burdan bir kere ofsayt 😂
Bus-ra590 Sabrinadream 25 yaşındasın çocuk da değilsin gerçekten bunu akıl edemeyecek cahillikte olduğunu düşünmüyorum. Sanırım burada dikkat çekmek için böyle birşey başlattın daha önce de yaptığını gördüm
mucizemom8 Bus-ra590 ya o kadar saçma sapan ki buna inanan varmı cidden evde kaçıyor ailesi zorla geri getiriyor bakkala gönderiyorlar ama abisiyle eve kitliyorlar ama elinden tlfn bırakıyorlar resmen dalga geçiyor burda boş canı sıkılıyor herhalde 😂
eilf150 Sabrinadream evlı ve eşinin yanından mı kacıyosun kadesı araman mantıklı dırek uzaklastırma alırısn