Pnarcetin Kızlarr 3 gün sonra sezaryen doğumum var 15 kilo aldım doğumdan sonra kaç kilo gidiyor , tabikide bebeğim sağlığı herşeyden daha çok önemli, sadece kaç kilo gidiyor ortalama merak ediyorum , tecrübeli anneler yazabilirmi:)
rosatue Pnarcetin çok kısa sürede 11 kilo, 1 ay içerisinde 16 kilo gitmişti. 29 kilo almıştım Allah affetsin.
Parilti007 Pnarcetin ben de ikizlere gebeyim 16-17 kilo aldım 1 haftaya doğumumuz var inşallah, doktorum 15 kilo gideceğini söyledi direkt. 10 kilo sezaryen sonrası ilk haftada gider sonrası da ilk ayda 15 diye hesapladı ama bakalım
AYSNR90 Pnarcetin o kişiye göre değişir. Ben ilk doğumumda 12 kilo civarı aldm. Çocugum sezaryen 3.940 doğdu. Eve geldm bildiğin aynı kilodaydım 4kilo çocuktamı düşmez :( hamileyken ödemim yoktu doğumdan ewe geldm 1 hafta içinde hayatmda öyle ayak bacak şişliği görmedm. Aşırı şişti ayaklarım.sonra indi. 6 ay sonra diyetisyene gttm 3 ayda verdim. Arkadaşımda aynı zamanlarda sezaryen doğum yaptı o baya ödemliydi.erken geldi bebek 2.100gr civarı doğurdu. Ewe gttiğinde 7 8 kilo düşmüştü tamamen bünye meselesi diyorum. Şmdi 2.doğumum olcak haziranda merakla bekliyorum. İnşallah kolayca veririz kiloları🤲
[silindi] Pnarcetin bende hiç gitmedi sezaryen oldum nasıl girdiysem öyle girdim ama 9 ayda gebelik öncesi kiloma düştüm
Pnarcetin arven000 inşallah gönlünüzce olur herşey , merak etmeyin çok yavaş kilo alan biri olarak son haftada 4 kilo birden aldım , çok kolay alınıyor gerçekten 😅
Mavipatik Pnarcetin 101 kiloyla hamile kaldım 104le doğurdum eve geldiğimde 97 kiloydum. Şuan 9 günlüğüz 95 olmuşum 🫠
Hulu61 Hamileliğim boyunca 10 kilo almıştım 65 le doğuma gittim 1 hafta içinde 58 e düştüm ama sütüm olsun diye sürekli yemek yedirdi annem sağ olsun doğruya doğru bende acıkıyorum dakka başı 😂 İki kilo aldım 60 oldum şuan. Doğum yapalı 25 gün oldu. Sana önerim kilo versen bile dikkatli beslenmeye çalış emzirirken kilo almazsın demişlerdi öyle de aldım ki 😵💫
Daisyy000 Hulu61 Hamilelikte almayıp emzirirken alan çok kişi var . Aman sakın emziriyorum diye salmayın ipin ucu kaçar
AnayimBenAna_ Pnarcetin 10. Günde tartıldım 7 kilo vermişim toplam 13 kilo almıştım inşallah daha vermem
seyma0661 Pnarcetin 10-11 kg allmıştım eve geldiğimde 6kilosu gitti 15 günde 9-10 kilo gitti yememe rağmen. 68.5 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim şuan 69.5 kiloyum bebeğim de 3550 doğmuştu
Daisyy000 Pnarcetin Toplam 26 kg aldım. Kendiliğinden giden sadece 4 kg oldu, bebek zaten 3650 doğmuştu 😬
Kubraaa04 Pnarcetin 13 kilo aldım doğum sonrası 6 kilo gitti onuncu günde 2 kilo daha gitmişti kaldı 5 kilomuz
ddefnos Pnarcetin kişiye göre değişir sanırım bu ben eve geldiğimde aldığımın kilonun yarısı gitmişti kalanlarda emzirdigim için 3 ay sürmedi eskisinden zayıf bile oldum bende emzirmek kilo verdirdi tabi emziriyorum diye tatlıya yemege düşmedim ondan olabilir ama bazılarında emzirmek kilo aldırıyor
rumikaa Pnarcetin 52 kiloyla hamile kaldım 80 le doğum yaptım doğum yapalı 2 hafta oldu şuan 65 kiloyum
annesio Pnarcetin rahatlatma açısından yazıyorum hiç dert etme . 18 kilo almıştım 3 sene önce kızımda. Doğumdan hemen sonra 7 kilosu gitmişti. Doğumdan 3 hafta sonra toplamda 16 kilosu gitmişti . 60 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma gittim doğumdan 3 hafta sonra 62’yi gördüm 💃🏼 Darısı bu sefere şuan 38+3’üm 15 kiloyla devam 😁