deletedmom43191 Deleted33000 hayır ilk cocuk olarak sayılmıyor kaçıncı dogumsa o çocuk olarak geçiyor
Minikball deletedmom43191 peki bende bir şey sormak istiyorum. Şu an anne 3. Çocuğuna hamile ama ilk çocuğu vefat etmiş 4 yaşlarında doğan çocuk devlet tarafından 2. Olarak mı 3 olarak mı sayılır acaba
Desdem49 Busraautass çalışan anneler alabilir kaç aydır çalışıyorsun en az üç ay çalışmış olmanız lazım ki alabilirisnz
asenat-63 deletedmom43191 deniz hanım yattıktan sonra bilgilendirir misiniz ona göre bizde başvuralım
deletedmom43191 asenat-63 yarın haber veririm mutlaka sabah arayıp açık mı sosyal hizmetler ögrenicem ve gidicem
asenat-63 deletedmom43191 teşekkürler çünku doğan bebeğim 2. Çocuk bana 1. Olarak sayılıyor sadece 5 bin verilecek diyorlar
babiesmommy Semy1991 benim kızım çok düşkün şu an da zamanla azalırsa ancak öyle bıraktırabilirim memeyi 😰 bir de hastalık dönemlerinde memeden başka bir şey almıyor gece de uyanınca memesiz uyumuyr bakalım zaman gösterecek 🥲
deletedmom43191 Minikball dogum sayısı önemli diye biliyorum eğer doğmuş olan baz aliniyorsa 2 sayılır
Minikball deletedmom43191 mesela doğum sayısı önemliyse 3 oluyo ama canlı olmak şartı var mi acaba diyelim Allah nasip ederse 3. Doğum oldu ama ilk çocuk artık yok gibi
Minikball deletedmom43191 ilk çocuk doğdu ve vefat etti 4 yaşlarında su an anne 3. Çocuğuna hamile vefat eden çocukla beraber 3. Çocuğu olcqk ama hayatta olan çocuk sayısı 2 olacak bu durumda yani 3 olarak mı 2 çocuk olarak mı sayılır
deletedmom43191 Minikball doğum sayısını baz alıyorlar diye biliyorum isterseniz bir sosyal hizmetleri arayıp bilgi alın ne desem yalan olur
Minikball deletedmom43191 ay inşallah öyledir ama bende hani mantıken nüfus artışı sağlamak için yapılan bi uygulama olduğu için sayılmaz diye düşünmüştüm ama tam bilmiyorm da kendim öyle düşünüyorm