babiesmommy Semy1991 ay konu dışı benimde ilki 2024 doğumlu ikinci 2025 olacak. Aralarında kaç ay var bebişlerinizin biraz korkuyorum bu durumdan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Semy1991 babiesmommy 18 ay olacak aralarinda ben de çok korkuyorum tek umudum kızım biraz yaramaz ikincisi akıllı olursa diye 😁
deletedmom43191 3nmber baktım onu taa ocak ayında verilmiş bir haber o yalan siz güncel olan habere bakın öyle 6500 veya 11500 verilmiyor
Ftmnnr Tostosunannesiii bu nasıl oluyor şimdi mesela 2025 ınsan da 3. Çocuğu doğuracak olan tanıdığım var 3. Çocuk parasını mı alacak yoksa 2025 te eogdugu için 2. Çocuktan mı yararlanıcak
Tostosunannesiii Ftmnnr 2025 te dogan 3. Cocuk oldugu için , 3. Cocuk parası alcak diye bılıyorum ben 😅
Tostosunannesiii Minikkuzum00 2025 te doğacak ıkız cocuklarla cocuk sayısı eğer 3 se 3. Cocuk parası alırsınız diye düşünüyorum arayıp bilgi alırsanız net cevaba ulasırsınız :)
Bebiss_ Benim 1 cocugum 2023 te dogdu simdi 2. Ye hamileyim acaba aylık 1500 den yararlanabilecek miyim
Minikkuzum00 Tostosunannesiii şuan hamileyim doğum yakın zaten. Sağlıkla doğsunlar o zaman başvuruda öğrenirim. 1 oğlum var şimdide ikizlere hamileyim.
deletedmom43191 Yolcu_26 diyelim ilk cocugun bu sene doğacak tek sefer 5000 alacan diğer cocugun 2026 2027 de falan olsa o sefer 5 sene boyunca 1500 alcan
Tostosunannesiii Hnfcls doğum belgenle aile sosyal bakanlığına yada e devletten spsyal yardımdan sanırım , netten bakarsan daha net olur .. bu yardımlar kişi maddıyatı ayırt edilmeden yapılan yardımlar olacak. Yani zengin fakir farketmeksızın sart aranmıyor..
Hnfcls Tostosunannesiii çok teşekkür ederim canım ozaman doğum olduktan sonra olan bir işlem bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim ☺️
babiesmommy Semy1991 ayy aynıyız şu an benim kız da inşallah akıllanır ama ben hamileliğin başındayım kasımda doğum 17-18 ay olacak arası 😅🥰