susi2 Herkese merhabaaa 🥰 Bugün 16+1 im, bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım merak ediyorum 🙈 siz ne zaman hissettiniz ve nasıl bir hissiyat ☺️
Bebegim3444 susi2 20. Haftalarsa sanki içimde balık yuzuyordu ikiz olduğu için yerlerini anlamaya çalışıyordum 😂 ama 22 den snra 23 gibi tekme yemeğe başladım 28 lerde boks maçına dondu 30 larda artık ayaklarını karnımdan görmeye baslamistim 😃
susi2 aysegull01 Bebegim3444 etkafa Ay hadi bakalım bende heyecanla bekliyorum ama sanırım daha 2-3 hafta var ☺️
Bebegim3444 susi2 ilk zamanlar çok güzel de sonradan öyle bi canın yanıyordu dur çocuğum diyorsun 😃😃😃😃 tam uykunun en güzel yerinde o acili tekmeler varya off 😂😂😂
Gamzeki Benimde ilk gebeliğim 19. Haftamda hissetmeye başladım tekmelerini şuan 25. Haftadayiz kıpır kıpır oğlum 💙🥹
Kayzennn susi2 22 haftalık olmak üzereyiz sadece arada kasık bolgelerimde pıt pıt gbi şeyler hissediyorum yani tam anlamıyla ne zaman hissedecem bilmiyorum 🥺
susi2 Kayzennn Kişiden kişiye değişiyor tabi hissetme durumu, umarım en kısa sürede hissetmeye başlarsınız ☺️
Cocostore susi2 ben 22de hissettim ama bebeğin konumu baş aşağıydı muhtemelen sırtıma felan vuruyordu anlamıyordum sonra bir gece öyle kaburgama vurdu ki 🤣🤣 şuan o kadar güçlü tekme atmıyor 31hafta olacağız 🥰