annelik565656 Kızlar bana göre pek güzel bir isim değil yani eski ne bileyim farklı geliyor sizce koymalı mıyım eşimi kırmakta istemiyorum ama içimden gelmiyor Kv çok seviniyor bu duruma olursa koy diye bilmiyorum sizce
Balbebek012 annelik565656 ben olsam nur lâ başlayan başka isim ler öneririm veya en kötü nur olsun ama nurcan olmasın gibi Nurşah Nurgül Nursel Nuray Bunlar daha iyi ya nurcan dan bak aşkım bunlar nur lâ başlıyor annenin ismine de uygun der tatlı tatşı işlerdim ama inat ederseniz muhtemelen inatla gider direkt nurcan koyar
Papatyam_42 annelik565656 ben doğru bulmuyorum şahsen benim adımda babaannemin adı😒 ben daha evlenmeden söyledim kimsenin adını koydurmam diye 😂 isimlerimizde belli allaha şükür koy diyende olmadı olsa da çokta tın kendisi doğurup koysun
Masalceylan annelik565656 kaynananız mı istedi yoksa eşiniz mi bence Buda önemli bi konu ama bana göre çok saçma aile büyüklerinin benim ismimi koy diye diretmesi bitene Nurcan var sonuçta dimi ikinciye ne gerek var mesela bu benim düşüncem ama çocuğuma koyacağım isim kendi ailem de dahil koymazdım ama sizin için sıkıntı yoksa tabiki koyun mutluda olurlar
busebasaran06 annelik565656 bence birbirimizi kırmayın bir isim eşin bir isim sen koy. biz eşimle o şekilde karar verdik ikimizinde gönlü olsun diye 🩷
BetulMom annelik565656 sen bilirsin ama çok saçma değil mi zaten o isimde biri var ailede ne alaka yani .
monica50 annelik565656 ben asla koymazdım ama eşin kırılmasın diye koyacaksan sadece nur koymanı öneririm
Sevim__ annelik565656 bence saçma eşinizle ortak kararı verecek olan sizsiniz bu kadar kırmak istemiyorsaniz ikinci ad olarsk Nurcan koyabilirsin ilk ismi ile seslenirsiniz veya göbek adı istemiyorsanız hic koymayin 9 ay siz taşıyorsunuz sonucta
Kuromi annelik565656 ben koymak istemem. madem anne ismi çok koyulacak sizinde anneniz var . Siz annenizin ismini koyun. Eşinizle konuşun bence benim annem kırılır , sen anneni mutlu ediyorsun ama benimkini üzersin diyin.
KumpirsMom annelik565656 asla koymam .. 1. Zaten isim enerjisi diye bişey var 2. Adı güzel değil yani yanına isimde ekleyemezsin yerinde olsam annen bir tane öylede kalsın aşkım der geçiştirirdim
eilf150 annelik565656 kv iyi birimi iyi biriyse koy yanına ısım ekle soylememk istemezsen onu soylersın
AnayimBenAna_ annelik565656 doğurduğunuz çocuğun ismi üzerinde söz sahibi olamıyorsanız bence kocanıza bir çocuk vermeyin. Bu tip konular önceden konuşulmalı. Onun annesiyse seninde annen var o zaman senin anneninde ismini koymanız lazım. Kaynana kayınbaba vs ismi koymak kadar saçma ve absürd bişey yok ya..
Merloza annelik565656 Nurcan ın yanına bir isim daha koyarsanız anca öyle olur. Bana saygısızlık gibi geliyor kayınvalidenize de seslenir gibi ismiyle. Sonra bozulacak falan :)