Ssozdmr Ssozdmr böyle kullanmadığımdan birine yollayabilirim dimi? gerçekten ihtiyacı olan birisine giderse çok mutlu olurum🙏🏻
Innerglow Ssozdmr ben istiyorum canım çalışamıyorum küçük ilçedeyiz iş imkanı yok gönderirsen sevinirim
Ssozdmr Innerglow kullanmaya başlamadım ara vermiştik biraz dinlenelimmdiye 2kimyasal gebelipim olmuştu dinlenmek istedim o sırada hamile kaldım 8 haftalık olduk riskli ama olsun 🙏🏻
Innerglow Ssozdmr aa ne güzel hayırlısı olsun inş güzel geçer herşey sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim
Ssozdmr Innerglow tamam adresi özelden atarsan yollayabilirim ama bayramdan sonra benim riskli gebelik o yüzden hemen olmasa da cıktıgımda kargolarım istiyorsan 🙏🏻
Ssozdmr Innerglow illaki tarihi vardır o yüzden ihtiyacı olan birisine yollamak isterim, cıktıgımda kargolarım yakın biyer vs yazarsan
Anneolmakisteyenkedi Innerglow biz artık bu ay tüm tuşlara basıyoruz gibi denedik 2günde bir adet sonrası değerlendiriyorduk zaten yumurtlama gördüğümde de 4gün mü 3gün mü üst üste yaptık bana şans getirdi işe yaradı diyebiliriz🥹🥹