Haticemrahalp [silindi] özel marmaya gidiyorum muayene 81 TL tahlil fiyatlari değişiyor doğumu bilmiyorum ama 1500 veya 2000
Fgaslan Haticemrahalp Cihan Hastanesi Mehmet Müezzinoğlu kesinlikle yavsiye ederim öyle ilgili öyle iyi bir doktur ki kesinlikle tavsiyemdir. Muayene ücreti 90 tl ama kesinlikle değer.
Haticemrahalp [silindi] gayet memnunum hiç değiştirmedim 7aydir ona gidiyorum çokta güzel ilgileniyor ultrasonda herşeyini gösterip anlatiyor
Oykulina Deletedmom0909 ben konak hastahaneye sordum 2300 normal 2500 sezeryan dogumda fotoğrafta içinde
Burcuu8997 Kocaeli konak hastanrsi firdevs sekerci barana gidiyorum gayette memnunum 😍 muayene 115 normal Doğum 2.300 sezeryan 2.800 ama 6 ayda zam gelicekmiş 😍
Oykulina Burcuu8997 ben danışmada sordum geçen hafta konakta 2500 sezeryan dediler 2800 ilk defa duyuyorum
Oykulina [silindi] bilgi işlemde sordum doktorunuz kim diye sormadilar valla herkese farklı fiyat mı veriyorlar acaba
Zeynep1610 Ben temel beye gidiyorum konak hastanesin de sezeryan olucam ilk oğlumdada ona gidiyorum doktorumdan çok memnunum sezeryan ücretler 2500 tl