Hifaakim Kızlar neler yaşıyorsunuz doktora giden oldu mu nelere dikkat ediyonuz kese gören oldu mu ilişkiye dikkat ddiymosunuz
EsoMom_ Hifaakim merhaba canım ben 4 hafta değilim ama geç dollenme benim şuan 6+1 kalp sesi için bekliyorum Doktorum bana keseyi gördü kalp atışını duyana kadar ilişkiye girme dedi tabi her doktor aynı mı bilemem
Angelmom1 Hifaakim doktora gittim 4+3 üm kese görmedim henüz erken beta düşük lekelenmelerim var bir kürtaj öyküm var coraspin kullanıyorum henüz sorularıma cevap alamadım çünkü doktor keseyi görmeden bisey yapamam dedi
gecegunesim Hifaakim merhaba benimde 4+2 😇 yani benim tahmim tabi bu bilemiyorum geç döllenme olmuş Doktora gittim beta 40 iken doktorum progestan ve folik asit kan sulandırıcı başladı .bişey demedi ilişkiye bizde sormadık ama biz yakınlaşmıyoruz şimdilik bi kalp atışını duyalım da🤭 7 nisanda çağırdı ama biraz daha beklicrm kalp atışı ile birlikte görmek istiyorum strese girmemek için
Raftakilimon Hifaakim benim son adet tarihime göre 5+4 4+6 iken doktor alttan bakarak keseyi gördü bayram sonrası Bidaha gel dedi betam düşükmüş
gecegunesim EsoMom_ merhaba benimde geç döllenme olmuş 6 haftalık oldugunu doktor mu söyledi size neye göre hespladılar ?
gecegunesim Angelmom1 Merhaba benimde bir kaybım var doktorum bana kan sulandırıcı iğne ve progesteron verdi kese falanda görmeden
Raftakilimon Angelmom1 merhaba benimde gebeliklerimde tansiyon yüksekliği oluyor ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşadım ikincisinde coraspin kullanmıştım bunda yazmadı doktor 5+4 haftalık erken dedi onun için ben diğerinde ne zaman kullanmaya başladığımı hatırlamıyorum 5 yıl oldu nerdeyse siz gebeliğinizi öğrenir öğrenmez mi kullandırdı doktorunuz
Hifaakim gecegunesim kan sulandırıcı falan neye göre başladı acaba görmemiş daha ben geç kalmaktan korkuyorum benimde1 düşğkmkimyasal var
EsoMom_ gecegunesim adet günüme göre 6+1 deyim cuma günü kese gördüm bebegi önümüzdeki hafta gorucez galiba o zaman belli olur Doktorum kalp atışını duyana kadar ilişki yok bi süre dedi d
Gigi1212 Merhaba 4+5 doktora gittim karindan kese gorunmedi 6. Haftayi bekle dedi suan hersey yolunda geceleri biraz sancim oluyo doktor normal dedi kanama olmadigi surece, iliski ilk 3 ay onermiyo
Gigi1212 Hifaakim iki kere baktim ilkinde reglime daha vardi 90 cikti 2. 441 yine regli günüm gelmemisti
Hifaakim gecegunesim beta kaçtı gittiğinde bnmde bir düşük r kimyasal var erken mi gitsem 4+6 bugün bana da verirdi belki geç kalmak istemiyorum
gecegunesim Mrvmrv78 hayır zaten hamilelik belirtimde Yoktu .şimdide öyle bel agrısı dışında bişey hissetmiyorum gebeliklerde